Τσίπρας: Ανεπαρκέστατες οι ενισχύσεις – Τα χειρότερα είναι μπροστά

«Μην πιστεύετε τις δημοσκοπήσεις κύριε Μητσοτάκη, είναι κανόνας ότι πέφτουν έξω»

by Times Newsroom

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη ανέφερε πως ζητάει εκλογές για να βγει η χώρα από την κρίση.

«Σε αυτές τις ειδικές περιπτώσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, χρειάζεται μία κυβέρνηση που δεν θα λέει απλά δικαιολογίες, αλλά θα αναλάβει την ευθύνη για την εφαρμογή ενός σχεδίου έκτακτης ανάγκης που θα έχει στο επίκεντρο την κρατική παρέμβαση, τη δημόσια παρέμβαση. Και επειδή πιστεύουμε βαθιά ότι δεν μπορείτε να το εφαρμόσετε αυτό και δεν το πιστεύετε κύριε Μητσοτάκη, ζητάμε δημόσια εκλογές ώστε να υπάρξει μία προοδευτική κυβέρνηση που θα αναλάβει τα ηνία της χώρας και θα βγάλει τη χώρα από την κρίση» τόνισε Αλέξης Τσίπρας μιλώντας κατά τη δευτερολογία του στην Ολομέλεια της Βουλής και παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών.

«Οι περισσότεροι υπουργοί τους τελευταίους μήνες, έχουν κατεβάσει τα μολύβια και οργανώνουν τις προεκλογικές τους εκστρατείες. Εσείς ο ίδιος κύριε Μητσοτάκη, παρουσιάζετε υποψηφίους σε διάφορες περιοχές της χώρας και καλείται τον κ. Χρυσοχοΐδη στο Μαξίμου για να τον παρουσιάζεται ως υποψήφιο βουλευτή. Αν λοιπόν ο σχεδιασμός σας είναι να εξαντλήσετε την τετραετία, φαντάζομαι ότι δεν θα τα κάνετε όλα αυτά. Εμείς σας το λέμε και σας το ξαναλέμε, ζητάμε την λαϊκή ετυμηγορία. Σταματήστε αυτά τα παιχνίδια με τον εκλογικό νόμο.

Ο εκλογικός νόμος δεν μπορεί να είναι ένα αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης ανάλογα με το πώς μας δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Στην Ελλάδα είναι κανόνας ότι πέφτουν έξω δημοσκοπήσεις. Αν πιστεύαμε τις δημοσκοπήσεις, σήμερα πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ θα ήταν ο Ανδρέας Λοβέρδος».

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com