Τζόνσον: Βιαζόταν να φύγει και έσερνε την σύζυγο του μετά την ομιλία στη Ντάουνινγκ Στριτ

Οι πολίτες της Βρετανίας βρήκαν αστείο το περιστατικό, το οποίο απαθανατίστηκε σε βίντεο

by Times Newsroom

Ο Μπόρις Τζόνσον μετά την αποχαιρετιστήρια ομιλία στη Ντάουνινγκ Στριτ βιαζόταν να φύγει και αυτό φάνηκε έντονα, καθώς ήταν λιγομίλητος και έσερνε την σύζυγο του, τραβώντας το χέρι της, με εκείνη να προσπαθεί να χαιρετήσει τους καλεσμένους.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας ήθελε να πάρει τον χρόνο της και να αποχαιρετήσει τον κόσμο με τον οποίο συναναστρεφόταν τόσο καιρό, αγκαλιάζοντας και φιλώντας τους.

Την ώρα όμως, που περπατούσαν προς το θωρακισμένο Range Rover τους, όπου ήταν μέσα τα δύο παιδιά τους, Wilf και Romy, η Κάρι βρισκόταν ακόμα στη μέση του αποχαιρετισμού της αλλά ο Τζόνσον βιαζόταν.

«Ο τρόπος που ο Μπόρις έσυρε την Κάρι μακριά από την Ντάουνινγκ Στριτ και μέσα στο πλήθος ήταν τόσο περίεργος και αστείος. Ήταν λίγα δευτερόλεπτα από το να γίνει ένα με αυτή την κολώνα», σχολίασε ένας τηλεθεατής, σύμφωνα με τη Daily Mail ενώ ένας άλλος είπε ότι «ο Μπόρις το έβαλε στα πόδια και έσυρε την Κάρι μαζί του».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com