Βαγγέλης Μπαλίκος: Έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο

Θλίψη στον κόσμο της δημοσιογραφίας για την απώλεια του Βαγγέλη Μπαλίκου

by Times Newsroom

Πέθανε έπειτα από μάχη με τον καρκίνο ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μπαλίκος, η υγεία του οποίου επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα.

Ο Βαγγέλης Μπαλίκος ήταν ιδρυτής της εφημερίδας «Νέα Καλλιθέα» και ένας εκ των ιδρυτών του neakallithea.gr αλλά και του Match Money.

Όπως αναφέρει το neakallithea.gr, ο Βαγγέλης Μπαλίκος προετοίμαζε τους δικούς του ανθρώπους για τη «φυγή» του.

Ο Βαγγέλης Μπαλίκος γεννήθηκε το 1958 στη Νέα Βύσσα Έβρου και μέχρι τα 16 του χρόνια έμενε στη Νέα Ορεστιάδα . Παρακολουθούσε πάντα και ενδιαφερόταν για όσα συμβαίνουν στον Έβρο και τη Θράκη και έδινε το παρών του στις δραστηριότητες των Θρακιωτών στην Αθήνα και ειδικά στην Καλλιθέα.

Η αφοσίωσή του στα «Τα Νέα της Καλλιθέας»

Από το 1987 εξέδιδε στην Καλλιθέα, όπου και διέμενε μέχρι τελευταία ημέρα της ζωής του, την εβδομαδιαία εφημερίδα «Τα Νέα της Καλλιθέας» με όλα τα νέα της πόλης. Εργάστηκε σε πολλές ημερήσιες εφημερίδες, κυρίως στον «Ελεύθερο Τύπο», πάντα στο αθλητικό ρεπορτάζ. Από το 2003 άρχισε να εκδίδει, μαζί με το Λεωνίδα Μποσινάκη, το Match Money, στο οποίο και εργαζόταν μέχρι σήμερα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή