Βασιλιάς Κάρολος: Δημοσίευμα «φωτιά» για την υγεία του – «Σε επιφυλακή ο Γουίλιαμ»

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' φέρεται να έχει κάποια προβλήματα υγείας, σύμφωνα με την γαλλόφωνη Le Matin και ήδη οι γιατροί έχουν συστήσει στον πρίγκιπα Γουίλιαμ να είναι σε επιφυλακή.

by Times Newsroom

Όπως υποστηρίζει η Le Matin, η βασιλεία του Καρόλου θα είναι μια από τις «συντομότερες των τελευταίων 200 ετών».

Αν και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι πληροφορίες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με επιφύλαξη, ωστόσο επισημαίνει ότι το πρόβλημα υγείας του Καρόλου δεν είναι μόνο ψυχολογικής φύσης καθώς ο 73χρονος κληρονόμος του βρετανικού θρόνου εμφανίζεται με πρησμένα κόκκινα χέρια σε αρκετές φωτογραφίες.

Δείτε το δημοσίευμα:

«Τα κόκκινα και πρησμένα δάχτυλά του μπορεί να υποδηλώνουν οίδημα, που είναι σημάδι καρδιακής ανεπάρκειας», προειδοποιούν οι γιατροί. «Αν η καρδιά είναι αδύναμη, το αίμα δεν διοχετεύεται στα άκρα», εξηγούν.

«Οι γιατροί είπαν στον Ουίλιαμ να είναι έτοιμος. Η βασιλεία του Καρόλου θα είναι μια από τις συντομότερες των τελευταίων 200 ετών. Ακόμη και πριν από το θάνατο της βασίλισσας, η υγεία της ήταν ήδη ανησυχητική για τους ίδιους λόγους. Πράγματι, ήδη από το 2019, τα πρησμένα χέρια και τα δάχτυλά του ήταν πηγή ανησυχίας», σημειώνει το άρθρο.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή