Βάζει «φωτιά» στη διασκέδαση της Αθήνας ο Χρήστος Καρατζάκος  

by Times Newsroom

Ο Χρήστος Καρατζάκος είναι ένας πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής με καταγωγή από τον Βορρά, ο οποίος φημίζεται για τις «μεγάλες» φωνές που έχει «γεννήσει».

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα προκαλεί μεγάλη αίσθηση με τις εμφανίσεις του στο Αγιονέρι live, στο Περιστέρι.

Κάθε εμφάνιση του Χρήστου Καρατζάκου στο Αγιονέρι είναι sold out, με το κέφι να χτυπάει… κόκκινο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ειδικά δε όταν ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες του «Αυτός ο έρωτας» το «Σ´ Έχω επιθυμήσει» και το «NatiNati» όλο το μαγαζί σηκώνεται στο… πόδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός ερμηνευτής τραγουδάει στην πρωτεύουσα, βλέποντας το αθηναϊκό κοινό -και όχι μόνο- να έχει πάθει μεγάλη «Καψούρα» μαζί του, όπως λέει χαρακτηριστικά μία άλλη επιτυχία του.

Ο Χρήστος Καρατζάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και με πατέρα μουσικό εύλογα από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την μουσική.

Έχει μουσικές σπουδές σε πιάνο και πνευστά, ενώ στην ηλικία των 16 ετών  πήρε την απόφαση να γίνει τραγουδιστής.

Όλα αυτά τα χρόνια μετράει σπουδαίες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως τον Δημήτρη Κοντολάζο, Άντζελα Δημητρίου και Ζαφειρη Μελά.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή