Βέμπερ: Πλήρης υποστήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη απέναντι στις τουρκικές επιθέσεις

«Ο Ερντογάν να σταματήσει να προκαλεί τους συμμάχους»

by Times Newsroom

Ο Μάνφρεντ Βέμπερ με ανάρτηση που έκανε στα social media διευκρίνισε ότι παρέχει πλήρη υποστήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με τις πρόσφατες ενέργειες της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας.

«Πλήρης υποστήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλήσει ανοιχτά και να υπερασπιστεί την Ελλάδα απέναντι στις τουρκικές επιθέσεις. Εάν ο Πρόεδρος Ερντογάν δεσμεύεται στο ΝΑΤΟ, θα πρέπει να σταματήσει να προκαλεί συμμάχους. Το ερώτημα είναι θέλει πραγματικά να είναι μέρος της ένωσης αξιών μας;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ΚΟ του ΕΛΚ σε ανάρτηση στο Twitter.

Σημειώνεται, ότι οι ενέργειες της Τουρκίας το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό, κάτι που εξέφρασε και ο γενικός γραμματέας της Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Στέφανο Σανίνο στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Τουρκίας στην Ε.Ε.

Όπως ανακοίνωσε ο Ιταλός διπλωμάτης στο Twitter, η αποχή από ενέργειες που υπονομεύουν τη συνοχή μεταξύ των συμμάχων είναι σε αυτήν την κρίσιμη καμπή, πιο σημαντικά από ποτέ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή