Βλαντιμίρ Πούτιν: Τα δύο «ύποπτα σημάδια» για την υγεία του – Το βήμα και η κουβέρτα στην παρέλαση που φούντωσε τα σενάρια

Όσα έδειξαν οι κάμερες από την Κόκκινη Πλατεία προκάλεσαν νέα φημολογία για τον Ρώσο πρόεδρο

by Times Newsroom

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν παρακολούθησε την παρέλαση του ρωσικού στρατού στη Κόκκινη Πλατεία για την 9η Μαΐου, έχοντας μια κουβέρτα στα πόδια του, με τα σενάρια για την υγεία του να φουντώνουν, σύμφωνα με δυτικούς αναλυτές.

Συγκεκριμένα, η dailymail.co.uk αναφέρει ότι το συγκεκριμένο γεγονός σε συνδυασμό με το αργό βήμα του 69χρονου προέδρου το οποίο δεν θυμίζει την φυσική κατάσταση που είχε πριν από χρόνια, προκαλούν ανησυχία, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πέρα από τον Πούτιν που χρησιμοποίησε κουβέρτα στα πόδια, αντίστοιχη κίνηση έκανε και ένας παρασημοφορημένος βετεράνος του Κόκκινου Στρατού, που παρακολούθησε την εκδήλωση.

Σημειώνεται, ότι οι φήμες για την υγεία του Ρώσου προέδρου φούντωσαν από την στιγμή που ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι πάσχει από άνοιακαρκίνο ή και Πάρκινσον.

Επίσης, ο Μάρκο Ρούμπιο, Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής, είναι και μέλος της Επιτροπής Πληροφοριών στο Κογκρέσο, όπου έχει πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών, δήλωσε πως «μακάρι να μπορούσα να πω περισσότερα, αλλά προς το παρόν, μπορώ να πω μόνο ότι είναι εμφανές πως κάτι δεν πάει καλά με τον Πούτιν. Ήταν πάντα δολοφόνος, αλλά τώρα το πρόβλημα φαίνεται διαφορετικό και σοβαρό. Φαίνεται να έχει κάποια θέματα υγείας νευρολογικής φύσης».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή