Βορίδης για τις «εκκαθαρίσεις» Τζανακόπουλου: Συνεπής στην ιδεολογία της Αριστεράς

by Times Newsroom 1

Με αφορμή την τοποθέτηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι «οι αυτονομημένες εστίες εξουσίας στο εσωτερικό της Δημόσιας Διοίκησης θα πρέπει να εκκαθαριστούν», ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, σημείωσε πως ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ «είναι συνεπής στην ιδεολογία της Αριστεράς».

Ο κ. Βορίδης σημείωσε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM, ότι μέρος της κουλτούρας της Αριστεράς είναι ο Άρης Βελουχιώτης, οι εκκαθαρίσεις, η κατάληψη του συνόλου της εξουσίας και ο έλεγχος των αρμών της. Επισήμανε ακόμη ότι, ο συγκεκριμένος τρόπος σκέψης που εκφράζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένει ένα συνολικό και μεγάλο πρόβλημα για την κουλτούρα αυτού του τόπου, μέρος της οποίας εκφράστηκε από την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς.

Υπογράμμισε, δε, ότι αυτός ο τρόπος σκέψης βρίσκεται πλέον σε κάμψη και ανέφερε ότι οι πολίτες διαπιστώνουν ότι η πολιτική που εκφράζει και εφαρμόζει σήμερα η Δεξιά διαμορφώνει προϋποθέσεις σημαντικής προόδου, μέσω της εξασφάλισης της ευημερίας, της εξασφάλισης περισσότερων ελευθεριών και της διασφάλισης των δικαιωμάτων τους.

Ο υπουργός Εσωτερικών παρατήρησε ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις αποκαλύπτουν τις πραγματικές προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι η καθολική κατάληψη όλων των μορφών εξουσίας και έρχονται ως συνέχεια των δηλώσεων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα περί ελέγχου των κρίσιμων αρμών της εξουσίας.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν συγκεκαλυμμένα να παραστήσουν ότι είναι κάτι που δεν είναι και ότι η Αριστερά είναι κάτι που δεν είναι. Επομένως έρχεται κάποια στιγμή μία τέτοια δήλωση η οποία βάζει τα πράγματα στη θέση τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι, τα Παραπολιτικά προχώρησαν σε δημοσιοποίηση ηχητικού με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου τονίζεται πως ο κ. Τζανακόπουλος ακούγεται να κάνει λόγο για «εκκαθαρίσεις» στον χώρο της δημόσιας διοίκησης.

Μάλιστα, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, αφήνει να εννοηθεί πως αυτό δεν συνέβη την προηγούμενη πενταετία, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν υπό πίεση και έπρεπε να ανταποκριθεί στα κελεύσματα των δανειστών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή