Βουλή: Ερώτηση για την αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου από την Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ζητά εξηγήσεις από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης για την προαγωγή της κυρίας Μαριάνθης Παγουτέλη στην θέση αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου.

by Times Newsroom

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ, «στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 30ης Αυγούστου 2022 και κατόπιν εισήγησης του Υπουργού Δικαιοσύνης, προήχθη στη θέση του Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, δικαστής που σύμφωνα με την από 2 Σεπτεμβρίου 2022 ανακοίνωση που εξέδωσε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας έχει «μειοψηφήσει στο δικαστήριο του πρώτου βαθμού υπέρ της αθώωσης του Κωνσταντίνου Πλεύρη κατά τη γνωστή δίκη για το αντισημιτικό βιβλίο «Εβραίοι, όλη η αλήθεια». Η κα Παγουτέλη έχει συντάξει ένα εκτενές σκεπτικό 32 σελίδων, δικαιολογώντας τις αντισημιτικές απόψεις του Κ. Πλεύρη».

Η κυρία Κεφαλογιάννη ρωτά τέλος τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα «πως διασφαλίζεται ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα συνεχίσει απρόσκοπτα να διαφυλάττει και να προστατεύει τις αξίες της Δημοκρατίας, απέναντι στη μισαλλοδοξία και τον αντισημιτισμό»

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com