Βραβεία Ευπρέπεια 2022 από τον Σύνδεσμο Ανταποκριτών Διεθνών ΜΜΕ Ελλάδος

Τις απονομές έκανε ο Ακαδημαϊκός και τ. Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Ανδρέας Καραμάνος συνεπικουρούμενος από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ευθύμιο Τσικνή.

by Times Newsroom

Σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα του Γραφείου Ενημέρωσης  του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα απονεμήθηκαν τα βραβεία Ευπρέπεια 2022. Τα Βραβεία θεσπίστηκαν από τον Σύνδεσμο Ανταποκριτών Ξένου Τύπου το 2015, αρχικά για να τιμηθεί και να αποτιμηθεί η επαγγελματική διαδρομή ανθρώπων που υπηρέτησαν και υπηρετούν το δημοσιογραφικό λειτούργημα με Ευπρέπεια, Υπευθυνότητα, Ευθύνη, Διορατικότητα, Ευθυκρισία και Εντιμότητα. Από το 2017 τα βραβεία διευρύνθηκαν και τιμώνται και προσωπικότητες πέραν των ανθρώπων του τύπου.

Η φετινή απονομή των βραβείων “Ευπρέπεια” περιέλαβε από τον χώρο του τύπου: Κώστας Δεριζιώτης (Εκδότης και Διευθυντής του “Χρήμα και Τουρισμός”), Γιώργος Λογοθέτης (Ανταποκριτής Ξένου Τύπου, δημοσιογράφος στην ελληνική και σουηδική τηλεόραση), Abdellatif Mekki Elsayed Ali (Ανταποκριτής Ξένου Τύπου, διοργανωτής εκδηλώσεων αλληλεγγύης), Κωστής Σταμπολής (Ανταποκριτής Ξένου Τύπου, Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Ενέργειας Ν. Α. Ευρώπης) και Παναγιώτης Στόλης (Φωτοειδησεογράφος).

Πέραν των βραβείων στους ανθρώπους του τύπου απονεμήθηκαν και τα ειδικά βραβεία στους: Δημοκρατία της Αϊτής (Πρώτη χώρα που κατήργησε τη δουλεία και πρώτη χώρα που αναγνώρισε την Ανεξαρτησία της Ελλάδας), Αλέξανδρο Βασιλικό (Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ξενοδοχίας, Εστίασης και Αναψυχής), Σπύρο Κυριάκη (Οικονομολόγος, Πρόεδρος Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών), Ιφιγένεια Κώστογλου-Αθανασίου (Ιατρός του ΕΣΥ και Ερευνήτρια), Μιχάλη, Δημήτρη και Παναγιώτη Πρωτοψάλτη (Μέλη της “Αφοι Δ. Πρωτοψάλτη ΟΕ”, διέσωσαν δεκάδες πρόσφυγες στα Κύθηρα), Κυριάκο Ροδουσάκη (Πρέσβη ε.τ.) και Γιώργο Σακελλαρόπουλο (Βιοκαλλιεργητή).
Τις απονομές έκανε ο Ακαδημαϊκός και τ. Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Ανδρέας Καραμάνος συνεπικουρούμενος από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ευθύμιο Τσικνή.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή