Βραβείο μοντάζ στον Χρήστο Καρακάση για την ταινία take a trip στο Europe Film Festival στην Αγγλία

by Times Newsroom
Share this

To Βραβείο Μοντάζ Best Editing απονεμήθηκε στον Χρήστο Καρακάση από το Europe Film Festival U.K. (EFFUK) για την ταινία Take a Trip .Τhe Europe Film Festival U.K. (EFFUK) is made up of individuals who are sensitive to nature and art, thanks to the population of well-trained people, advances in science and technology.

Το take a trip γέννησε ένα νέο δημιουργικό πλαίσιο όπου η ζωγραφική, ο κινηματογράφος και η συγγραφή ενώθηκαν, και προχώρησαν σε μια δημιουργική σύζευξη με σημειολογικές προεκτάσεις που διευρύνουν την τυπική αντίληψη για τα όρια των τεχνών και ιδιαίτερα του δημιουργικού ντοκιμαντέρ.

Το δημιουργικό Ντοκιμαντέρ αποτελεί μία σύνθεση του καταπληκτικού γεμάτο έμπνευση κειμένου της Βασιλικής Κάππα με σημείο αναφοράς την εικαστική της σειρά «Αόρατες πόλεις». Την βραβευμένη μουσική έγραψε ο Grigoris Giarelis Τα Κείμενα που αποτελούν ένα μικρό συγγραφικό σύμπαν κυκλοφορούν στα αγγλικά σε μια καλαίσθητη έκδοση από τις εκδόσεις ΚΟΥΙΝΤΑ.

Η ταινία έχει κερδίσει μέχρι τώρα Βραβείο σκηνοθεσίας στον Χρήστο Καρακάση (3 Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ηπείρου) , (Βραβείο Μουσικής σύνθεσης στον Γρηγόρη Γιαρέλη ) το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ στην Τσεχία, στην Σλοβενία, στην Ρώμη στις Ινδίες ενώ έχει πάνω από 20 συμμετοχές σε φεστιβάλ σε Ευρώπη Αμερική, Καναδά, Ρωσία και Ασία.

  • Διεύθυνση Φωτογραφίας: George Devon, Διονύσιος Δήμας, Χρήστος Ν. Καρακάσης
  • Μουσική Σύνθεση: Gregory Giarelis
  • Βοηθός Σκηνοθέτη-Ηχοληψία: Νίκος Ψαλτάκης
  • Βοηθός Παραγωγής: Μαρία Κάππα
  • Οργάνωση Παραγωγής -Κείμενα Αφήγηση: Βασιλική Κάππα
  • ΣενάριοΣκηνοθεσία- Μοντάζ : Χρήστος Ν. Καρακάσης
  • Χώρες Παραγωγής Αγγλία-Ελλάδα – διάρκεια 30min – form 4k-DCP
  • Παραγωγή Κινηματογραφική Εταιρεία Κουίντα Συνεργάτης-Συμπαραγωγός-Διανομή: Εταιρεία Tickets Tickets
Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή