Βραζιλία: Βγήκε από το νοσοκομείο πρόεδρος Μπολσονάρου

by Times Newsroom 1

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Σάο Πάολο όπου επί τέσσερις ημέρες υποβλήθηκε σε αγωγή για απόφραξη εντέρου.

“Χρειάστηκε να κάνω δίαιτα, έκανα αυτό που έπρεπε. Ήθελα να φύγω από την πρώτη μέρα, αλλά δεν με άφησαν. Ελπίζω ότι μέσα σε λίγες μέρες θα μπορέσω να φάω μπριζόλα”, είπε ο Μπολσονάρου βγαίνοντας από το ιδιωτικό νοσοκομείο Vila Nova Star.

Ο ακροδεξιός πρόεδρος, 66 ετών, εισήχθη στο νοσοκομείο την Τετάρτη “για τη θεραπεία ενός περιστατικού απόφραξης του εντέρου. Θα συνεχίσει να παρακολουθείται ως εξωτερικός ασθενής από ιατρική ομάδα”, σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο υγείας που εξέδωσε το νοσοκομείο.

Παρά την νοσηλεία του, ο Μπολσονάρου συνέχισε να εκτελεί τα καθήκοντά του και ήταν πολύ δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και πολιτικά σχόλια. Είχε εισαχθεί επειγόντως τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη στο νοσοκομείο των Ενόπλων Δυνάμεων στη Μπραζίλια λόγω έντονου κοιλιακού άλγους και μιας κρίσης λόξιγκα που επέμενε για περισσότερο από δέκα ημέρες.

Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP, Reuters

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή