Βρετανία: Η νοσοκόμα που σκότωνε μωρά με ινσουλίνη «συνελήφθη επ’ αυτοφώρω» να προσπαθεί να σκοτώσει ένα βρέφος

Γιατρός θεώρησε ύποπτες τις κινήσεις της, ειδικά από τη στιγμή που είχε στείλει συλλυπητήρια κάρτα σε οικογένεια που έχασε το παιδί της

by Times Newsroom

Νέες λεπτομέρειες για τη νοσοκόμα από τη Βρετανία που δολοφόνησε επτά μωρά με ινσουλίνη βλέπουν τη δημοσιότητα, καθώς η δίκη είναι σε εξέλιξη και αποκαλύφθηκε ότι γιατρός την εντόπισε τη στιγμή που προσπαθούσε να σκοτώσει ένα βρέφος.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, γιατρός κατέθεσε ότι την είδε να στέκεται πάνω από ένα κοριτσάκι που ήταν σε αναπνευστήρα, πρόσεξε όμως ότι το οξυγόνο του ήταν σε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα.

Ωστόσο, ο συναγερμός δεν ακουγόταν καθόλου -αν και θα έπρεπε- και η νοσοκόμα δεν είχε ζητήσει βοήθεια για το παιδί. Το συμπέρασμα του γιατρού: η Λέτμπι προσπαθούσε να σκοτώσει το βρέφος.

Μάλιστα, εντύπωση έκανε το γεγονός ότι λίγες μέρες μετά τον θάνατο ενός βρέφους, είχε στείλει συλλυπητήρια κάρτα στην οικογένεια του παιδιού για να εκφράσει τη συμπαράσταση της.

Σημειώνεται, ότι η 32χρονη νοσοκόμα κατηγορείται για τη δολοφονία πέντε αγοριών και δύο κοριτσιών και την απόπειρα δολοφονίας άλλων 10 μωρών στο νοσοκομείο Countess of Chester της Βρετανίας. Σε όλες τις περιπτώσεις φέρεται να χρησιμοποίησε την ινσουλίνη ως μέσο δηλητηρίασης μωρών και παιδιών.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή