Βρετανία: Παραιτήθηκε ο βουλευτής Νιλ Πάρις

Παραδέχθηκε ότι παρακολουθούσε πορνό στη Βουλή των Κοινοτήτων

by Times Newsroom

Για «στιγμή τρέλας» έκανε λόγο ο Βρετανός βουλευτής των Συντηρητικών Νιλ Πάρις, αφού παραδέχθηκε ότι παρακολούθησε πορνό δύο φορές στο κινητό του τηλέφωνο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στη Βουλή των Κοινοτήτων. Δήλωσε στο BBC ότι παραιτείται από το βουλευτικό αξίωμα, ενώ σημείωσε πως την πρώτη φορά παρακολούθησε υλικό για ενηλίκους κατά λάθος, ενώ την δεύτερη φορά εσκεμμένα.

Ανέφερε πως ήταν μία στιγμή τρέλας για την οποία δεν είναι υπερήφανος.

Ο Νιλ Πάρις, είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα από το κόμμα του ύστερα από καταγγελίες ότι παρακολουθούσε πορνό στο κινητό τηλέφωνό του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στη Βουλή των Κοινοτήτων.

Ο Πάρις, βουλευτής των Συντηρητικών από το 2010, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τους Τόρις, αφoύ το ανέφερε ο ίδιος σε μια επιτροπή Δεοντολογίας στο κοινοβούλιο, δήλωσε  εκπρόσωπος Τύπου του επικεφαλής κομματικής πειθαρχίας.

«Ο κ. Πάρις τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Συντηρητικό Κόμμα εν αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι το να παρακολουθεί κανείς πορνό είναι απαράδεκτο σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν άνοιξε κατά λάθος κάποιο περιεχόμενο στο τηλέφωνό του, ο Νιλ Πάρις είχε απαντήσει: «Ναι, αλλά αφήστε την έρευνα να το εξετάσει».

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μια γυναίκα υπουργός είπε ότι είδε έναν άνδρα βουλευτή να παρακολουθεί πορνογραφικό υλικό καθώς αυτός καθόταν δίπλα της στην Βουλή των Κοινοτήτων και τον ίδιο βουλευτή να βλέπει πορνό κατά τη διάρκεια ακρόασης μιας Επιτροπής.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Times που δημοσιεύθηκε το Σάββατο, η σύζυγος του Ν. Πάρις είπε ότι δεν γνώριζε ότι ο άνδρας της έχει κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, λέγοντας ότι ο σύζυγός της είναι «ένας τρυφερός άνθρωπος».

«Ήταν πολύ ντροπιαστικό όλο αυτό», δήλωσε η Σου Πάρις. «Ειλικρινά, μου κόπηκε η ανάσα».

«Οι άνθρωποι δεν πρέπει να βλέπουν πορνογραφία. Ο σύζυγός μου ποτέ δεν θα καθόταν απλά να να βλέπει πορνό, ενώ ανθρώποι κοιτάζουν… Αυτές οι κυρίες πολύ δικαιολογημένα είναι θυμωμένες όπως θα ήμουν το ίδιο κι εγώ», είπε η σύζυγος του βουλευτή.

Πηγές: BBC, Sky News, Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com