Βρετανία: Ροντέο σε πτήση Λονδίνο – Χανιά, οξύθυμος Βρετανός γρονθοκόπησε τον πιλότο κι άλλους επιβάτες

Χάος επικράτησε σε πτήση της Wizzair από το Λονδίνο για τα Χανιά εξαιτίας δύο μεθυσμένων επιβατών, να χτυπάνε ακόμα και τον πιλότο και το αεροσκάφος να αργοπορεί χαρακτηριστικά για την επόμενη πτήση του.

by Times Newsroom

Με την πτήση να προσγειώνεται στα Χανιά, οι αεροσυνοδοί ενημέρωσαν δύο μεθυσμένους και επιθετικούς Βρετανούς, πως – λόγω κακής συμπεριφοράς- θα τους συνόδευε η αστυνομία στο αεροδρόμιο.  Αυτοί εξαγριώθηκαν και άρχισαν να απειλούν, να φοβερίζουν και να χτυπούν τον κόσμο, με τον πιλότο να βγαίνει κι αυτός από το πιλοτήριο για να τους ηρεμήσει.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στη βρετανική Sun, στην πτήση από το Λονδίνο δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 30 ετών από το Bermondsey στο Νότιο Λονδίνο, μαζί με έναν τρίτο, κατανάλωσαν περίπου ένα λίτρο βότκα.

«Οι δύο άνδρες ήταν εμφανώς μεθυσμένοι και καμάρωναν ότι έπιναν στο αεροδρόμιο από τις 10 το πρωί. Ξέραμε ότι θα είχαμε μπελάδες από τη στιγμή που κάθισαν στη θέση κάποιου άλλου και του έβριζαν. Έμεινα έκπληκτη που τους άφησαν να πετάξουν καθώς ήταν τόσο επιθετικοί πριν καν απογειωθούμε», δήλωσε μια γυναίκα.

«Δεν τολμούσαμε να παραπονεθούμε γιατί επιτίθονταν στους πάντες και έλεγαν στους ανθρώπους «όταν κατεβούμε από αυτό το αεροπλάνο θα σε συντρίψω. Κάπνιζαν κατά τη διάρκεια της πτήσης και έπιναν συνεχώς. Συνέχισαν να τους σερβίρουν αλκοόλ, παρά το γεγονός ότι οι επιβάτες έλεγαν στις αεροσυνοδούς ότι μάλλον είχαν πιει αρκετά».

Ο πιλότος βγήκε έξω και ο τύπος τον χτύπησε και αυτόν. Φαινόταν εντάξει, αλλά ήταν αρκετά ταραγμένος. Ήταν ντροπιαστικό».

Η σύρραξη ήταν τόσο μεγάλη που οι αστυνομικοί έσυραν τον ματωμένο πλέον Βρετανό ταραξία με το παντελόνι του να έχει κατέβει όλο κάτω και να φτάνει στους αστραγάλους του.

Εκπρόσωπος της WizzAir δήλωσε σχετικά:

Στην πτήση W95741 της Wizz Air από το Gatwick – Χανιά, ένας επιβάτης έγινε απείθαρχος. Το πλήρωμα καμπίνας χειρίστηκε την κατάσταση όπως είναι εκπαιδευμένο να κάνει και ανέφερε το περιστατικό στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες συνέλαβαν τον επιβάτη κατά την άφιξη.

Η Wizz Air επιβεβαιώνει ότι ζητήθηκε από το πλήρωμα να πάει στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου για να καταθέσει για την υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή