Βρετανία: Σκύλος κατασπάραξε 4χρονο κορίτσι στον κήπο του σπιτιού της

Ένα 4χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τρίτης όταν ο σκύλος της οικογένειας τής επιτέθηκε στον κήπο του σπιτιού της στο Νέδερφιλιντ της κεντρικής Βρετανίας.

by Times Newsroom

Η μικρή Άλις δέχτηκε επίθεση από σκύλο που η οικογένεια είχε πάρει από ένα κέντρο διάσωσης, δήλωσε ένας γείτονας στην Daily Mail. Η οικογένεια είχε τον σκύλο μόλις λίγες εβδομάδες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων

Οι γείτονες περιέγραψαν τις «σπαρακτικές κραυγές» της μητέρας της 4χρονης καθώς το παιδί της σκοτώθηκε από το ζώο, το οποίο σχυρίστηκαν ότι η οικογένεια αγόρασε πριν από περίπου έξι εβδομάδες.

«Άκουσα, “Είναι νεκρή! Είναι νεκρή!”. Θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό μου πάντα. Ήταν ένας εφιάλτης. Είμαι συντετριμμένη. Θα με στοιχειώνει», ανέφερε μια γειτόνισσα της οικογένειας.

«Στην αρχή νόμισα ότι ο θόρυβος προερχόταν από την τηλεόραση κάποιου, αλλά συνεχίστηκε και συνεχίστηκε, σαν μια υψηλή στριγκλιά», δήλωσε ένας άλλος γείτονας, ο οποίος θυμήθηκε τις κραυγές που ακούγονταν από το ακίνητο την ώρα της επίθεσης.

«Άνοιξα το παράθυρό μου και άκουγα μόνο ουρλιαχτά και λυγμούς. Δεν ήξερα τι συνέβαινε. Η φίλη μου που μένει πιο κοντά στο σπίτι λέει ότι άκουσε μια γυναίκα να φωνάζει “Το μωρό μου, είναι νεκρό, είναι νεκρό” ξανά και ξανά. Είναι απλά απαίσιο».

Άλλος γείτονας του οποίου τα παιδιά πήγαιναν στο σχολείο με την Άλις είπε στη Sun ότι η αστυνομία έδωσε εντολή στους κατοίκους να μείνουν μέσα σε περίπτωση που ο σκύλος δραπέτευε. Ένας αστυνομικός φέρεται να είπε: «Αν αυτό το σκυλί βγει έξω, κάποιος θα πάθει κακό».

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του κοριτσιού εξέφρασε ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ, καθώς η είδηση  κάνει τον γύρο της Βρετανίας αλλά και του κόσμου.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com