Ξανά στο εδώλιο η Άμπερ Χερντ: «Στον μήνα του μέλιτος, ο Τζόνι Ντεπ πήγε να με πνίξει με ένα πουκάμισο»

Η δίκη Ντεπ - Χερντ συνεχίστηκε σήμερα Δευτέρα (16/5) μετά από μια δεκαήμερη διακοπή. Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ βρέθηκε ξανά στο εδώλιο για να συνεχίσει την κατάθεσή της.

by Times Newsroom

Ο πρώην σύζυγός της, Τζόνι Ντεπ, κατηγορεί τη Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση με αφορμή ένα άρθρο, στο οποίο η ηθοποιός παρουσίαζε τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Η Χερντ αφηγήθηκε σήμερα στο δικαστήριο τα όσα συνέβησαν στον μήνα του μέλιτος του ζευγαριού, μετά τον γάμο τους τον Φεβρουάριο του 2015. Οι δυο ηθοποιοί είχαν πάει ταξίδι με το τρένο Orient Express τον Ιούλιο του ίδιου έτους, αφού ο Ντεπ τελείωσε τα γυρίσματα της πέμπτης ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής».

Μετά από ανάκριση από τους δικηγόρους της, η Χερντ είπε ότι το ζευγάρι μάλωνε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για το αν ο Ντεπ έπρεπε να πίνει ή όχι. Η Χερντ δήλωσε ότι οι δυο τους είχαν μια «σχέση αγάπης» όταν ο Ντεπ ήταν νηφάλιος, αλλά ότι ο σύντροφός της γινόταν βίαιος όταν έπινε ή έκανε χρήση ναρκωτικών.

Όσο βρίσκονταν στο βαγόνι τους, ο Ντεπ τη χαστούκισε στο πρόσωπο και χτύπησε επανειλημμένα το σώμα της σε έναν τοίχο. Στη συνέχεια έβγαλε το πουκάμισό του και το τύλιξε γύρω από το λαιμό της, είπε η Χερντ στους ενόρκους.

«Έτσι ξύπνησα το επόμενο πρωί», δήλωσε η ηθοποιός. «Ξύπνησα με το πουκάμισο ακόμα γύρω από το λαιμό μου και έναν τεράστιο κόμπο στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου».

Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» κατέθεσε νωρίτερα ότι δεν χτύπησε ποτέ τη Χερντ και υποστήριξε ότι εκείνη ήταν η κακοποιός στη σχέση τους.

Ο 58χρονος Ντεπ μηνύει τη Χερντ, 36 ετών, για 50 εκατομμύρια δολάρια, λέγοντας ότι τον δυσφήμησε όταν ισχυρίστηκε ότι η ίδια υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης. Η Χερντ άσκησε ανταγωγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων, υποστηρίζοντας ότι ο Ντεπ την κηλίδωσε αποκαλώντας την ψεύτρα.

Στην κατάθεσή του ο Ντεπ είπε ότι η Χερντ κάποια στιγμή του πέταξε ένα μπουκάλι βότκας, με αποτέλεσμα να του κόψει το δάχτυλο.

Η Χερντ αρνήθηκε ότι έκοψε το δάχτυλο του Ντεπ και είπε ότι όσες φορές τον είχε χτυπήσει, το έκανε υπερασπιζόμενη τον εαυτό της ή την αδερφή της. Καταθέτοντας με δάκρυα στα μάτια, η Χερντ είπε ότι ο Ντεπ της επιτέθηκε σεξουαλικά, βάζοντας ένα μπουκάλι με ποτό στον κόλπο της και απειλώντας να τη σκοτώσει.

Οι δικηγόροι του Ντεπ αναμένεται να ξεκινήσουν την κατ’ αντιπαράθεση εξέταση της Χερντ αργότερα τη Δευτέρα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή