«Ξέφυγε» η προπαγάνδα από τα ρώσικα ΜΜΕ – Δείχνουν πεινασμένους Ευρωπαίους να τρώνε τα… κατοικίδιά τους!

Έχουν «ξεφύγει» τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης που δημοσίευσαν ένα βίντεο για τα Χριστούγεννα με το οποίο προειδοποιούν τους «ξεπαγιασμένους» Ευρωπαίους ότι θα φτάσουν στο σημείο να τρώνε τα… κατοικίδια τους τον επόμενο χρόνο, αν συνεχίσουν να υποστηρίζουν την Ουκρανία.

by Times Newsroom

H αλλόκοτη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση μεταδόθηκε από το ρωσικό RT και κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει ήδη δημιουργήσει αντιδράσεις. Το βίντεο επικεντρώνεται σε μια οικογένεια που γιορτάζει τα Χριστούγεννα. Το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Άγια Νύχτα» ακούγεται στη διαφήμιση με συνοδεία πιάνου. Η μητέρα κάνει έκπληξη στην κόρη της και της αποκαλύπτει ότι έχουν αγοράσει ένα χάμστερ, με μια κόκκινη κορδέλα δεμένη σε φιόγκο στο κεφάλι του.

Το κορίτσι δείχνει ευχαριστημένο και η οικογένεια αγκαλιάζεται. Στην οθόνη αναβοσβήνει η ένδειξη «Χριστούγεννα 2021» για να δείξει το χρονικό πλαίσιο.

Στη συνέχεια, εμφανίζεται στο βίντεο μια άλλη ένδειξη «Χριστούγεννα 2022» για να δείξει ότι έχει περάσει ένας χρόνος. Ο πατέρας τοποθετεί το κλουβί του χάμστερ στο τραπέζι. Στη συνέχεια το συνδέει με καλώδια και φαίνεται αυτό να τροφοδοτεί με ενέργεια τα χριστουγεννιάτικα φώτα. Καθώς το χάμστερ συνεχίζει να παράγει ηλεκτρισμό, η οικογένεια κάθεται σε ένα κατά τα άλλα σκοτεινό δωμάτιο ντυμένη με χριστουγεννιάτικες μπλούζες.

Στη συνέχεια, το βίντεο μεταφέρεται στα Χριστούγεννα του 2023. Εξακολουθεί να μην υπάρχει φωτισμός στο σπίτι και η μητέρα σερβίρει μια σούπα, ενώ όλοι είναι ντυμένοι με παλτά και καπέλα. Τρώγοντας μια κουταλιά ο άντρας τραβάει την κόκκινη κορδέλα του χάμστερ μέσα από το στόμα του.

Η μητέρα στη συνέχεια βάζει το δάχτυλο στα χείλη της καλώντας τον να σιωπήσει για να δείξει ότι δεν πρέπει να αφήσουν κανέναν να καταλάβει ότι είναι το χάμστερ αυτό που τρώνε. Εκείνος σηκώνεται ανακατεμένος. Το βίντεο καταλήγει με μια ένδειξη «Χαρούμενα αντι-ρωσικά Χριστούγεννα» και μια έκκληση να μην ακούν οι Ευρωπαίοι όσα «δεν τους λένε» τα ΜΜΕ των χωρών τους.

Το υπονοούμενο σαφές: η οικογένεια των «Ευρωπαίων» πείνασε τόσο, που αναγκάστηκε να φάει το κατοικίδιο του παιδιού της. Το σποτ του RT δεν μένει εκεί, αφού στη συνέχεια, κλείνοντας, γράφει: «Χαρούμενα “αντιρωσικά” Χριστούγεννα. Αν τα ΜΜΕ σας δεν σας λένε πού θα καταλήξει όλο αυτό, το RT είναι διαθέσιμο μέσω VPN». Υπενθυμίζεται ότι το ρωσικό κανάλι RT είναι αποκλεισμένο σε πολλές δυτικές χώρες (και στην Ελλάδα), καθώς είναι ελεγχόμενο από την κυβέρνηση και μεταδίδει fake news και προπαγάνδα για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com