Ξεκινά το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο

by Times Newsroom 1
Καμία καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος δεν θα υπάρξει, όπως αποφασίστηκε στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Super League 1.

Όλες οι ομάδες συμφώνησαν ότι η σέντρα θα γίνει κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν με τα τηλεοπτικά, θέμα το οποίο απασχόλησε έντονα το δ.σ. του συνεταιρισμού.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε ότι υπάρχουν συμβόλαια ΠΑΕ-Μελών της Super League με την ΕΡΤ σε ισχύ, διαψεύδοντας με κατηγορηματικό τρόπο τις φήμες που τον ήθελαν να τάσσεται υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος!

Χθες, μάλιστα, παράγοντες των ομάδων έλεγαν πως «οποιαδήποτε ‘πληροφορία’ διακινείται, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες.»

Αυτό που ανέφερε ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι πως η νομική υπηρεσία της Λίγκας θα εξετάσει τα συμβόλαια των ομάδων με την ΕΡΤ και τι κινήσεις μπορεί να κάνει, αν δεν βρεθεί άκρη.

Εν ολίγοις, να γνωρίζει η Super League τις επιπτώσεις σε περίπτωση που υπήρχε διακοπή στο πρωτάθλημα, αφού υπάρχουν ρήτρες και με την ΕΡΤ και με τη NOVA που έχει συμβόλαια με ομάδες.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή