«Ξέρετε τι κάνει όταν πάει σε εκλογές…» Πυρά από Τουρκοκύπρια πολιτικό κατά Ερντογάν – Η αντίδραση Τσελίκ

Σάλο προκαλούν στο εσωτερικό της Τουρκίας οι δηλώσεις Τουρκοκύπριας πολιτικού εναντίον του Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η οργισμένη αντίδραση του Ομέρ Τσελίκ.

by Times Newsroom

Η Τουρκοκύπρια πολιτικός Ντογούς Ντεργιά εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος του Ερντογάν, κατηγορώντας τον ότι έχει παλάτια, αλλά δεν έχει κοινωνικό κράτος, δημιουργεί εχθρούς, όπως την Ελλάδα και τη Συρία, κρύβει τα προβλήματα και συμπεριφέρεται σαν οπαδός ποδοσφαίρου.

«Mια χώρα που έχει παλάτια, αλλά δεν έχει κοινωνικό κράτος ξέρετε τι κάνει, όταν παει σε εκλογές. Αυξάνει τις απειλές πολέμου. Κάποιες φορές με την Συρία, κάποιες φορές με την Ελλάδα. Όλο έχει την ανάγκη να δείχνει εχθρούς τους άλλους, για να συσπειρώσει τους πολιτικούς» είπε η Ντεργιά.

Η παραπάνω τοποθέτηση προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του εκπροσώπου του κόμματος του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος κατηγόρησε την Ντεργιά ότι μιλά «όπως οι Έλληνες και το PKK»!

Συγκεκριμένα, αντιδρώντας έντονα στις δηλώσεις της «βουλευτή» του «κόμματος» CTP στο ψευδοκράτος Ντογούς Ντεριά, έγραψε σε έντονο ύφος στο twitter.

«Καταδικάζουμε την αμετροεπή και προκλητική ομιλία. Τα λόγια αυτού του ατόμου δεν είναι παρά μια σύνθεση των ακραίων ελληνικών και ελληνοκυπριακών θέσεων και των δηλώσεων του PKK με στόχο την Τουρκία. Επανέλαβε τις αντιτουρκικές ομιλίες που έγιναν στο ελληνικό και το ελληνικό κοινοβούλιο», σχολίασε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «αναμφίβολα, αυτή η νοοτροπία επιδιώκει να γίνει πραγματικότητα το όνειρο να γίνει η ΤΔΒΚ ελληνική αποικία. Η απάντηση που δώσαμε στους Έλληνες και Ε/Κ φασίστες που κυνηγούν αυτό το όνειρο ισχύει και για αυτό το άτομο».

Ομέρ Τσελίκ

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή