Υποκλοπές: «Θα καταθέσουμε αίτημα να έρθει ο φάκελος παρακολούθησης του Ανδρουλάκη στη Βουλή», τόνισε ο Κώστας Σκανδαλίδης

Την αλήθεια δεν θα την αποφύγετε. Εμείς θα τη βγάλουμε από τη σκιά και οι πολίτες θα κρίνουν το μέγεθος της θεσμικής εκτροπής τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης.

by Times Newsroom

Ο πρωθυπουργός προφανώς γνώριζε, και εάν δεν ήταν ο ιθύνων νους, ήταν αυτός που επέτρεψε να εκτυλιχθεί το νήμα της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης, τοποθετούμενος επί της σχετικής πρότασης του κόμματός του για σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Την αλήθεια δεν θα την αποφύγετε. Εμείς θα τη βγάλουμε από τη σκιά και οι πολίτες θα κρίνουν το μέγεθος της θεσμικής εκτροπής τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης.

«Να τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός επί της ουσίας»

Θα κληθούν όλοι να πάρουν θέση, κρινόμενοι θεσμικά και πολιτικά, και πρώτος ο ίδιος ο πρωθυπουργός να τοποθετηθεί, επιτέλους, επί της ουσίας, είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Προανήγγειλε μάλιστα ότι κατά την επερχόμενη συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, θα ζητήσει την κατάθεση του φακέλου της ΕΥΠ για παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Η επιτροπή έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί με επίσημο τρόπο, τόσο για την αιτιολογία της πρότασης προς τον αρμόδιο εισαγγελέα, όσο και για την αιτιολογία της εισαγγελικής έγκρισης, υπογράμμισε ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Τον φάκελο θα τον φέρετε στη Βουλή, είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε, είπε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή