Υπόθεση 12χρονης: Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι

Για διακεκριμένη μαστροπεία κατηγορείται η μητέρα

by Times Newsroom

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 33ης τακτικής ανακριτρίας.

Στη σύντομη διαδικασία που προηγήθηκε, καθώς ο περισσότερος χρόνος αναλώθηκε στην προσπάθεια διορισμού δικηγόρου για τους δύο κατηγορούμενους Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανίδη, και οι δύο φέρονται να ομολόγησαν μόνο τη «συνεύρεση τους» με παιδί.

Ο Μίχος αρνήθηκε να αναφερθεί σε όλες τις άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ ο δεύτερος φέρεται να μην αποδέχεται την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων που του αποδίδεται, όπως και στον καταστηματάρχη, από χθες μετά την συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά το πέρας της απολογητικής διαδικασίας, ομόφωνα έκριναν πως οι δύο κατηγορούμενοι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.

Λίγο μετά την φυλάκιση των δύο κατηγορουμένων, ο συνήγορός τους Βασίλης Χρονόπουλος δήλωσε: «Παρόλο που το πρωί δήλωσα και ενώπιον της ανακρίτριας ότι δεν επιθυμώ να αναλάβω –  επειδή κανένας δικηγόρος από τον κατάλογο αυτεπάγγελτων δε δέχτηκε να αναλάβει την υπόθεση αυτή –  υποχρεώθηκα από την ανακρίτρια να αναλάβω εγώ.

Όσον αφορά τις κατηγορίες ο 53χρονος αποδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη, το ίδιο και ο δεύτερος κατηγορούμενος.  Ως προς τις λοιπές κατηγορίες και οι δυο αρνούνται και ειδικά ο πρώτος κατηγορούμενος τήρησε το δικαίωμα του για την σιωπή μέχρι να συμπληρωθεί η ανακριτική δικογραφία, η οποία έχει πολύ δρόμο ακόμη για να μπορέσει να βγει να πει αυτά που πρέπει να πει να αποδειχτεί η αλήθεια.

Από τη δικογραφία φαίνεται εμπλοκή προσώπου από το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας της 12χρονης, αυτό φάνηκε να είναι και από τα στοιχεία της δικογραφίας.

Υπάρχουν διάφορα σημεία και αντιφάσεις και υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις εμπλοκής και άλλων προσώπων».

Για διακεκριμένη μαστροπεία κατηγορείται η μητέρα της 12χρονης

Με βασική κατηγορία την διακεκριμένη μαστροπεία ζητήθηκε από την Ανακρίτρια η σύλληψη της μητέρας του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό.

Η 33η Ανακρίτρια φαίνεται να περιλαμβάνει στο ένταλμα για την σύλληψη της γυναίκας και άλλες κατηγορίες, ωστόσο το γεγονός πως η κύρια κατηγόρια που της αποδίδει είναι αντίστοιχη με του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, ανάμεσα σε άλλα, όπως ο βιασμός, σημαίνει πως θεωρεί ότι το παιδί εκδίδονταν με την συμβολή της μητέρας του.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com