Υπόθεση Τραμπ: Απειλητική επιστολή με λευκή σκόνη στον εισαγγελέα του Μανχάταν

Ο φάκελος, ο οποίος απευθυνόταν στον Άλβιν Μπραγκ, περιείχε μια επιστολή που απειλούσε να σκοτώσει τον εισαγγελέα.

by Times Newsroom

Οι απειλές προς το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν που εξετάζει την υπόθεση Τραμπ και την πιθανή δίωξη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ για χρηματισμού μιας πορνοστάρ το 2006, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης ερευνούσε μια ύποπτη σκόνη που εστάλη στο γραφείο του εισαγγελέα Άλβιν Μπραγκ την Παρασκευή. Ο φάκελος, ο οποίος απευθυνόταν στον Μπραγκ, περιείχε μια επιστολή που απειλούσε να σκοτώσει τον εισαγγελέα. Νωρίτερα, ο ίδιος ο Τραμπ άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξει “πιθανός θάνατος & καταστροφή” εάν αντιμετωπίσει ποινική δίωξη.

Στην Ουάσινγκτον, ένας από τους σημερινούς δικηγόρους του Τραμπ, ο Έβαν Κόρκοραν, εμφανίστηκε ενώπιον ενός μεγάλου σώματος ενόρκων το οποίο άκουσε καταθέσεις που σχετίζονται με την ποινική έρευνα κατά του Τραμπ για τη διατήρηση κρατικών αρχείων στο κλαμπ του Mar-a-Lago στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Ο Τραμπ τελεί επίσης υπό ποινική έρευνα από το υπουργείο Δικαιοσύνης για τις προσπάθειές του να σαμποτάρει τη νίκη του προέδρου Τζο Μπάιντεν στο Κολέγιο Εκλεκτόρων έναντι του ίδιου στις προεδρικές εκλογές του 2020. Οι έρευνες αυτές διεξάγονται ενώ ο Τραμπ διεκδικεί το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών το 2024.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com