Υψηλής αισθητικής μπάνια βγαλμένα από περιοδικό διακόσμησης

by Times Newsroom

Για τους περισσότερους ανθρώπους, το μπάνιο αποτελεί έναν από τους καθαρά χρηστικούς χώρους του σπιτιού. Έτσι, όταν σχεδιάζεται και εξοπλίζεται, βασικός στόχος αποτελεί η λειτουργικότητά του, με αποτέλεσμα η διακόσμηση να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα ή να μην λαμβάνεται καθόλου υπόψη.

Στην TSdeco πιστεύουν πως το τέλειο αποτέλεσμα προκύπτει όταν η πρακτικότητα και το στιλ συνδυάζονται. Γι’ αυτό και τα είδη υγιεινής, που θα βρεις στη συλλογή της, μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη. Για μικρότερα ή μεγαλύτερα μπάνια και σε πιο κλασικό ή μοντέρνο ύφος.

Επιτοίχιος νιπτήρας Serel Tetra σε διαστάσεις 40x5x14 και βάθος γούρνας 13cm. Το minimal και ταυτόχρονα μοντέρνο του design θα ταιριάξει στα περισσότερα μπάνια.

Οι νιπτήρες μπάνιου της εταιρίας είναι κατασκευασμένοι από τα πιο ποιοτικά υλικά, ώστε να αντέχουν τη συνεχή υγρασία του μπάνιου, και μπορείς να τους βρεις σε όλους τους τύπους. Σε πιο παλιό στιλ με κολώνα ή με πιο σύγχρονη διάθεση, που προστάζει επιτοίχιους ή επικαθήμενους νιπτήρες όπως αυτούς. Μπορείς, επίσης, να αναζητήσεις το ιδανικό σχέδιο για επιτραπέζιους, ένθετους ή υποκαθήμενους.

Η ποικιλία σε σχέδια και υλικά είναι τεράστια και πραγματικά δεν θα ξέρεις τι να προτιμήσεις. Θέλεις στρογγυλούς ή τετραγωνισμένους, πέτρινους ή πορσελάνινους; Ακόμα και για σένα, που αναζητάς κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο, υπάρχουν οι γυάλινοι νιπτήρες ή οι ξύλινοι για πιο cozy αποτέλεσμα. Μπορείς, επίσης, να βρεις έναν ανοξείδωτο ή με βάση inox για πιο industrial αποτέλεσμα.

Τέλος, μπορείς να ξεφύγεις από το καθιερωμένο λευκό χρώμα και να εξερευνήσεις τις άπειρες χρωματικές προτάσεις και να κάνεις τον νιπτήρα σου σημείο αναφοράς. Βρες τον σε μαύρο, κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο, μπλε και πολλές ακόμα παιχνιδιάρικες αποχρώσεις.

Κρεμαστός πάγκος νιπτήρα Ancobath από φυσικό ξύλο μασίφ έλατο. Η εξαιρετική του αντοχή στην υγρασία και τους υδρατμούς τον καθιστά την τέλεια επιλογή για ένα μοντέρνο μπάνιο.

Ο πάγκος νιπτήρα αποτελεί μία από τις πιο φρέσκιες προτάσεις για τη διακόσμηση του μπάνιου.

Ακόμα και αν επιλέξεις έναν απλό λευκό νιπτήρα, με έναν πάγκο από ανθεκτικό και όμορφο ξύλο ή μάρμαρο μπορείς να αναβαθμίσεις την εικόνα του μπάνιου σου και παράλληλα να έχεις έναν επιπλέον χώρο για τα μικροαντικείμενά σου. Εξερεύνησε τις χρωματικές προτάσεις (μαύρο, μπεζ της άμμου, καφέ και άλλα) και επίλεξε τον ιδανικό πάγκο νιπτήρα για το γούστο και τα τετραγωνικά του μπάνιου σου.

Βάση επίπλου μπάνιου με νιπτήρα Drop Luxus. Ο φανταστικός αυτός κρεμαστός πάγκος είναι από μελαμίνη και γκρι γρανίτη, που θα δώσει απίστευτο στιλ στο μπάνιο σου, και διαθέτει ένα εξαιρετικά πρακτικό ντουλάπι για όλα τα απαραίτητα.

Ένα έπιπλο μπάνιου με νιπτήρα είναι ό,τι πιο πρακτικό μπορείς να επιλέξεις. Μπορεί να μην είναι καινούρια τάση, αλλά έχει εξελιχθεί τόσο πολύ ώστε οι προτάσεις να είναι πολλές και ιδιαίτερα υψηλής αισθητικής.

Αναζήτησε έπιπλα με νιπτήρα επικαθήμενο ή υποκαθήμενο, ακόμα και με ένθετο, σε ποικιλία υλικών και χρωμάτων και απόκτησε ένα πρακτικό και εξαιρετικά ανθεκτικό έπιπλο, για μικρό μπάνιο ή για πιο μίνιμαλ στιλ.

Μην χάνεις άλλο χρόνο. Μπες στο tsdeco.gr και απόκτησε, σε πολύ συμφέρουσες τιμές και προσφορές, τα είδη υγιεινής που θα απογειώσουν τη διακόσμηση του μπάνιου σου! Χρειάζεσαι βοήθεια; Επισκέψου το κατάστημα Ορφανίδου 49-51, Άνω Πατήσια, Αθήνα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή