Υβριστικό hashtag στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κατά του πρωθυπουργού

by Times Newsroom 1

Σάλος προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ανάρτηση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Μωραΐτη κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ειδικότερα με το υβριστικό hashtag (σ.σ. την ετικέτα) που επέλεξε.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter: «Νόμιζα ότι αυτό που γίνεται τις τρεις τελευταίες μέρες στα σόσιαλ με τα #Μητσοτάκη γαμ…, κλπ# , θα συνέβαινε από Σεπτέμβριο. Όμως είναι τόση η συσσωρευμένη αγανάκτηση, που το ποτήρι ξεχείλισε αυγουστιάτικα. Τελευταία σταγόνα: Η αδιαφορία του λουόμενου ηγεμόνα για πάντα».

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν ακόμη και από μέλη του κόμματος, το υβριστικό κείμενο διαγράφηκε από τον κ. Μωραΐτη. Στελέχη του κυβερνώντος κόμματος κάνουν λόγο για ένδεια επιχειρημάτων από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ που επιλέγει με συντονισμένα τρολ να πλήξει το κύρος του πρωθυπουργού.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή