Ζελένσκι: Αν πέσει η Ουκρανία, η Ρωσία θα κυνηγήσει χώρες της Βαλτικής και της Αν. Ευρώπης

«Δώστε μας αεροπλάνα για να πολεμήσουμε», τόνισε και ευχαρίστησε για τις κυρώσεις τις οποίες όμως χαρακτήρισε «καθυστερημένες».

by Times Newsroom

Εάν πέσει η Ουκρανία, η Ρωσία θα κυνηγήσει χώρες της Βαλτικής και της Ανατολικής Ευρώπης, δηλώνει ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκ ικατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο Ζελένσκι δήλωσε επίσης ότι θέλει να διαπραγματευτεί απευθείας με τον Ρώσο ομόλογό του, που είναι ο «μόνος τρόπος να σταματήσει ο πόλεμος» μεταξύ Κιέβου και Μόσχας ενώ ανέφερε ότι είναι «ανοιχτός» και «έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις» του Πούτιν.

Μιλώντας σε δραματικούς τόνους τόνισε ότι «ο χρόνος έχει σταματήσει για μας». Κατηγόρησε τη Ρωσία για βομβαρδισμό αμάχων και κάλεσε ακόμα μία φορά τη Δύση να βοηθήσει έμπρακτα την Ουκρανία για να πολεμήσει.

«Δώστε μας αεροπλάνα για να πολεμήσουμε», τόνισε και ευχαρίστησε για τις κυρώσεις τις οποίες όμως χαρακτήρισε «καθυστερημένες».

Απευθυνόμενος στους Ευρωπαίους, τους κάλεσε να στρέψουν ακόμα περισσότερο την προσοχή τους στις γειτονικές τους χώρες και «να καταλάβουν ότι, αν θέλουν να υπερασπιστούν τις χώρες τους, θα πρέπει να μην ασχολούνται μόνο με αυτές», αλλά να κοιτάξουν το μεγάλο κάδρο.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com