Ζέτα Δούκα: Κοινή ανακοίνωση με τους Δώρα Χρυσικού και Νίκο Ψαρρά για τις αγωγές του του Κιμούλη

«Εμμένουμε κατηγορηματικά σε όσα έχουμε καταθέσει»

by Times Newsroom

Ένα, περίπου, χρόνο μετά τις καταγγελίες της ηθοποιού Ζέτας Δούκα ότι υπέστη σωματική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη πριν από 14 χρόνια στο πλαίσιο συνεργασίας τους, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και με αγωγές στρέφεται σε βάρος των συναδέλφων αλλά και κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών διεκδικώντας αποζημιώσεις χιλιάδων ευρώ για ηθική και περιουσιακή βλάβη.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κιμούλης αξιώνει χρηματικό ποσό αρκετών χιλιάδων ευρώ για ηθική και περιουσιακή βλάβη που υπέστη μετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος του η Ζέτα Δούκα. Ο Γιώργος Κιμούλης, κατηγορεί τη Ζέτα Δούκα, την Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά για ηθική βλάβη και ζητάει τα ποσά των 250.000 ευρώ από την πρώτη, και από 125.000 από τους άλλους δύο. Μάλιστα στο στόχαστρό του έχει μπει και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Η Ζέτα Δούκα, η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς προχώρησαν σε κοινή δήλωση με την οποία τονίζουν πως εμμένουν κατηγορηματικά σε όσα έχουν καταθέσει δημοσίως.

«Εμμένουμε κατηγορηματικά σε όσα έχουμε καταθέσει τόσο δημοσίως, όσο και ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ και ανυπομονούμε να λάμψει η αλήθεια της ελληνικής δικαιοσύνης, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη», αναφέρει μεταξύ άλλων η κοινή τους δήλωση.

Ξέσπασε η Δώρα Χρυσικού μετά την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη

Το πρωί του Σαββάτου (26/02), η Δώρα Χρυσικού σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» έδωσε τη δική της απάντηση για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη.

«Δεν έλαβα ακόμα την αγωγή γιατί ήμουν στην Κύπρο και δεν θα μιλήσω για το νομικό κομμάτι. Θέλω όμως να πω κάτι ακούγοντας τον κ. Καπερνάρο. Μετά από αυτό το κύμα που έχει γίνει με τις καταγγελίες, είναι τουλάχιστον ανάρμοστο να μιλάμε αν το θυμήθηκε μετά από χρόνια. Είναι άκομψο να λέμε αν μια γυναίκα είναι ισχυρή ή ανίσχυρη για το αν δέχθηκε ή δε δέχθηκε κακοποίηση. Όπως δε γίνονται διακρίσεις για τους θύτες, έτσι δε γίνονται και για τα θύματα.

Είναι ανάρμοστο να ακούμε για ένα περιστατικό, το οποίο έγινε μπροστά μας, ότι δεν συνέβη. Θέλω να ρωτήσω γιατί ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει υποστεί την οποιαδήποτε κακοποίηση, καταγγέλει μετά από χρόνια αυτό το πράγμα που συνέβη; Για να ζητήσει δημοσιότητα; Αυτήν τη στιγμή η ελληνική κοινωνία έχει ανοιχτά αυτιά για να ακούσει. Εμείς είμαστε μια αγκαλιά και νιώθουμε ότι κάνουμε ηθικά αυτό που πρέπει…. Βλέπετε κάποιες από τις καταγγελίες, να έγιναν τον καιρό που συνέβη; Αυτοί οι άνθρωποι το κουβαλούν μέσα τους, δεν το θυμήθηκαν ξαφνικά… Με τον Νίκο και τη Ζέτα εμμένουμε σε αυτά που είπαμε και θα βγάλουμε μια επίσημη ανακοίνωση» ανέφερε η Δώρα Χρυσικού.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή