«Ζητάτε να σας πω!» Μουσική εκδήλωση στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την Ένωση Μικρασιατών Νεαπόλεως Κιάτου Ο Αγιος Χρυσόστομος Σμύρνης, διοργανώνει την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου (ώρα 20:30), μουσική βραδιά με τίτλο «Ζητάτε να σας πω!», στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Η  Βασιλική Μιχαλούση (τραγούδι) και ο Χρίστος Κουμούσης (πιάνο) παρουσιάζουν μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση με τραγούδια για τον έρωτα από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο. Η βραδιά περιλαμβάνει και αποσπάσματα ποιητικών έργων σε απαγγελία της Λίνας Πανάγου και επιμέλεια του Λευτέρη Αχμέτη.

Η είσοδος είναι δωρεάνΑπαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27470 22296 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
200 16 Στυμφαλία Κορινθίας
Τ: 27470 22296 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή