«Ζούγκλα» τα σχολεία στην Κρήτη: Μέθη, πυροβολισμοί, μέχρι και μαθητής σε κώμα

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά παραβατικών συμπεριφορών σε σχολεία του νομού Χανίων. Μετά το απίστευτο περιστατικό που αποκάλυψε το zarpanews.gr με μαθητή που δέχθηκε άγριο bullying, σειρά έχει καταγγελία που αφορά το Γυμνάσιο και το Λύκειο Βρυσών.

by Times Newsroom

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Αποκορώνου Γιάννης Αποστολάκης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ένα έγγραφο της Ένωσης Γονέων καταγγέλλει παραβατικές συμπεριφορές.

Η καταγγελία κάνει λόγο για μαθητές από το Γυμνάσιο και το Λύκειο Βρυσών που πήγαν στον Βάμο και ξυλοκόπησαν έναν άλλο μαθητή, ενώ ο κ. Αποστολάκης αναφέρθηκε σε περιστατικά που του γνωστοποιήθηκαν και αφορούν μαθητές που έκοψαν τις κεντρικές σωληνώσεις των καλοριφέρ, «ξήλωσαν» μία πόρτα κ.α.

Όπως είπε, πήγε ο ίδιος στο σχολείο δύο μέρες μετά την κατάληψη των μαθητών και αντίκρισε έναν τοίχο που είχαν γκρεμίσει τα παιδιά, μπουκάλια ουίσκι πεταμένα παντού, ψησταριές και κάρβουνα πεταμένα στα παρτέρια κ.ά, ενώ μαθητής Γυμνασίου έπεσε σε κώμα από το ποτό

Ωστόσο, παρά τη συνάντηση που είχε ο αντιδήμαρχος με μαθητές, στη δεύτερη κατάληψη έγιναν ακόμα χειρότερα πράγματα, καθώς έπεσαν πυροβολισμοί σε πινακίδες του σχολείου!

Δείτε παρακάτω το βίντεο του apokoronaslife.gr:

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com