Η Άμπερ Χερντ απαντά στον Τζόνι Ντεπ για το μήνυμα στους θαυμαστές του μέσω TikTok

«Το μήνυμα της απόφασης του δικαστηρίου στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας… είναι να φοβάστε να αντιδράσετε και να μιλήσετε ανοιχτά»

by Times Newsroom

Λίγες ημέρες μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης που έφερε τους πρώην συζύγους αντιμέτωπους με σκληρές αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή, η κόντρα συνεχίζεται. Η Άμπερ Χερντ απάντησε στο πρώτο TikTok του Τζόνι Ντεπ, μέσω του οποίου έστειλε μήνυμα στους θαυμαστές του μετά τη νίκη του στην υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης.

«Καθώς ο Τζόνι Ντεπ λέει ότι “προχωρά μπροστά”, τα δικαιώματα των γυναικών προχωρούν προς τα πίσω», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Άμπερ Χερντ μέσω του People.

«Το μήνυμα της απόφασης του δικαστηρίου στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας… είναι να φοβάστε να αντιδράσετε και να μιλήσετε ανοιχτά», συμπλήρωσε.

Η 36χρονη Χερντ αναφέρθηκε στο μέλλον των δικαιωμάτων των γυναικών και στη δήλωση που έκανε αμέσως μετά τη δικαστική της ήττα από τον 58χρονο Τζόνι Ντεπ, την περασμένη εβδομάδα. «Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν εκφράζεται με λόγια. Είμαι πληγωμένη, που το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν ακόμα αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου. Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες. Είναι οπισθοδρομικό. Ρυθμίζει το ρολόι σε μια εποχή που μια γυναίκα που μίλησε ανοιχτά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη», ανέφερε μεταξύ άλλων στη δήλωσή της η ηθοποιός.

Στην συνέχεια της ανάρτησής της, η ηθοποιός τόνισε πως: «Πιστεύω ότι οι δικηγόροι του Τζόνι κατάφεραν να κάνουν την επιτροπή των ενόρκων να αγνοήσει το βασικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου και να αγνοήσει τα στοιχεία που ήταν τόσο πειστικά. Ενώ κερδίσαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Λυπάμαι που έχασα αυτή την υπόθεση. Αλλά είμαι ακόμα πιο λυπημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που πίστευα ότι είχα ως Αμερικανίδα – να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά».

Το μήνυμα του Τζόνι Ντεπ στους θαυμαστές του

Στο νέο του μήνυμα, ο Johnny Depp ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε και υποσχέθηκε πως «όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά».

«Σε όλους τους πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητους υποστηρικτές μου. Έχουμε πάει παντού μαζί, τα έχουμε δει όλα μαζί. Έχουμε περπατήσει τον ίδιο δρόμο μαζί. Μαζί κάναμε το σωστό, επειδή νοιαζόσασταν. Και τώρα, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Johnny Depp και έκλεισε το μήνυμα του με ένα δημόσιο ευχαριστώ ενώ δεν παρέλειψε να τους στείλε την αγάπη αλλά και τον σεβασμό του.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com