Iάπωνας υπουργός: Ακατανόητη η απόφαση Μπάιντεν να εμποδίσει την εξαγορά της U.S. Steel από την Nippon Steel

by Times Newsroom

Ο Ιάπωνας υπουργός Βιομηχανίας Γιότζι Μούτο χαρακτήρισε «ακατανόητη» την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν να εμποδίσει τη σχεδιαζόμενη εξαγορά της αμερικανικής χαλυβουργίας U.S. Steel από τον γιαπωνέζικο κολοσσό Nippon Steel.

«Είναι ακατανόητο και λυπηρό που η κυβέρνηση Μπάιντεν έλαβε μια τέτοια απόφαση επικαλούμενη ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια», δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας, Εμπορίου και Βιομηχανίας σε σημερινή του ανακοίνωση προς το Γαλλικό Πρακτορείο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή