H αγάπη του Βασίλη Δήμα για τη Θεσσαλονίκη έγινε τραγούδι!

by Times Newsroom

Ο Βασίλης Δήμας έχει δημιουργήσει σχέση λατρείας με τη Θεσσαλονίκη και αυτό φαίνεται και από το νέο του τραγούδι, που κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοφιλής τραγουδοποιός-ερμηνευτής μας συστήνει το νέο του single που έχει τίτλο «Θεσσαλονικιώτικα», σε μουσική και στίχους του ίδιου.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Δήμας επιστρέφει «θεσσαλονικώτικα» στην πόλη του Βορρά, μετά την επιτυχημένη περιοδεία του στην Αμερική και τον Καναδά, για έναν νέο κύκλο εμφανίσεων στον πανέμορφο χώρο του Ensayar.

Αυτό το Σάββατο 26/4 και κάθε Σάββατο για τις επόμενες 5 εβδομάδες ο γνωστός τραγουδοποιός με μια ομάδα εξαιρετικών καλλιτεχνών υπόσχονται βραδιές αξέχαστες στην πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον φετινό χειμώνα ο γνωστός καλλιτέχνης εμφανιζόταν στον ίδιο χώρο με μεγάλη επιτυχία και η αγάπη που βίωσε στη Θεσσαλονίκη γέννησε το τραγούδι «Θεσσαλονικιώτικα».

Μάλιστα έχει ήδη αγαπηθεί από τις ζωντανές του εμφανίσεις κι αναμένεται να μπει στις καρδιές του κόσμου μετά την επίσημη κυκλοφορία του!

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή