Γεωργιάδης: Η απόφαση της Pure Health να αγοράσει τα νοσοκομεία Metropolitan, Υγεία και Μητέρα από την CVC αποτελεί για την χώρα μας μία μεγάλη επιτυχία

Μεγάλη επιτυχία για την χώρα μας χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης την απόφαση της εταιρείας Pure Health, να αγοράσει τα νοσοκομεία Metropolitan, Υγεία και Μητέρα από την CVC.

by Times Newsroom

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας

Σήμερα το πρωί είχα την μεγάλη Τιμή να συναντήσω τον ιδρυτή και Πρόεδρο της Pure Health τον κ. Farhan Malik. Η απόφαση της Pure Health να αγοράσει τα Νοσοκομεία Metropolitan, Υγεία και Μητέρα από την CVC, αποτελεί για την χώρα μας μία μεγάλη επιτυχία.

Ο όμιλος αυτός παρέχει σήμερα τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες Υγείας και η παρουσία του στην Ελλάδα θα βοηθήσει στην άνοδο συνολικά των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας. Προσδοκώ στην καλή μας συνεργασία και συγχαίρω πραγματικά τον κ. Δημήτρη Σπυρίδη για την επιτυχία του αυτή. Τέτοιου είδους επενδύσεις από τα ΗΑΕ στην Ελλάδα δεν θα μπορούσαν ποτέ να γίνουν εάν η Κυβέρνηση μας δεν είχε συστηματικά καλλιεργήσει αυτό το υψηλό επίπεδο των μεταξύ μας σχέσεων.

Χάρηκα διότι είχα την ευκαιρία να δω ξανά από κοντά τον φίλο μου Υπουργό Βιομηχανίας και Επενδύσεων Δρ Sultan Al Jaber με τον οποίο και είχαμε ξεκινήσει πριν από 5 χρόνια τις διμερείς επαφές των Κρατών μας που κατέληξαν σε όλες αυτές τις σπουδαίες επενδύσεις από τα ΗΑΕ στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή