Αραγτσί: Ήμασταν «εκατοστά» μακριά από μια συμφωνία με τις ΗΠΑ – Η εχθρότητα γεννά εχθρότητα

«Δεν αντλήθηκε κανένα δίδαγμα, αντιμετωπίσαμε μαξιμαλισμό, αλλαγές στους όρους και αποκλεισμό»

by Times Newsroom

«Η καλή θέληση γεννά καλή θέληση. Η εχθρότητα γεννά εχθρότητα», τόνισε σε μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί, λίγες ώρες μετά το τέλος των συνομιλιών με τις ΗΠΑ στο Πακιστάν, επισημαίνοντας ότι «ήμασταν εκατοστά μακριά» από μια συμφωνία.

«Το Ιράν συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ με καλή πίστη για να τερματιστεί ο πόλεμος. Όμως, όταν βρισκόμασταν μόλις λίγα εκατοστά μακριά από το «Μνημόνιο Συνεργασίας του Ισλαμαμπάντ», αντιμετωπίσαμε μαξιμαλισμό, αλλαγές στους όρους και αποκλεισμό».

«Δεν αντλήθηκε κανένα δίδαγμα. Η καλή θέληση γεννά καλή θέληση. Η εχθρότητα γεννά εχθρότητα», καταλήγει ο Αραγτσί.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή