Μισέλ Ομπάμα: «Κάποια στιγμή η γενιά μας πρέπει να κάνει στην άκρη για τους νέους»

by Times Newsroom

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα και ο μεγαλύτερος αδελφός της, Κρεγκ Ρόμπινσον, βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο SXSW London για μια ζωντανή ηχογράφηση της επιτυχημένης σειράς podcast που παρουσιάζουν με τίτλο «IMO».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον πολυχώρο του Truman Brewery στην εμβληματική Brick Lane της βρετανικής πρωτεύουσας, με περισσότερους από 700 παρευρισκόμενους να τους επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή.

«Αυτό είναι πιθανότατα το τελευταίο κεφάλαιο της καριέρας μου. Είμαι 62 ετών. Προσπαθώ να είμαι πολύ προσεκτική και συνειδητοποιημένη σε αυτό το νέο κεφάλαιο και αναστατώνω όλο το προσωπικό μου όταν το λέω αυτό», δήλωσε η Ομπάμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή