Κολομβία: Τουλάχιστον 14 νεκροί εξαιτίας κατολίσθησης σε παράνομο χρυσωρυχείο

by Times Newsroom

Δεκατέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν κι άλλοι επτά τραυματίστηκαν εξαιτίας κατολίσθησης η οποία προκάλεσε κατάρρευση στοών σε παράνομο χρυσωρυχείο της Κολομβίας, ανακοίνωσαν χθες Δευτέρα οι τοπικές αρχές.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην τοποθεσία Τσαμπέρο του δήμου Σάντα Μπάρμπαρα δε Ισκουαντέ, στον νομό Ναρίνιο της νοτιοδυτικής Κολομβίας.

Ο νομάρχης Λουίς Αλφόνσο Εσκομπάρ ανακοίνωσε πως η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης έχει ολοκληρωθεί.

Τα δυστυχήματα είναι συχνά σε παράνομα ορυχεία της Κολομβίας, λόγω της έλλειψης μέτρων ασφαλείας. Τον Αύγουστο, 13 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο σε άλλο παράνομο χρυσωρυχείο του Ναρίνιο. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή