Αλίνα Καμπάεβα: Η «επίσημη ερωμένη» του Πούτιν από την Ελβετία στη Σιβηρία για να «διαδεχθεί τη σιδηρά κυρία της Ρωσίας»

Φημολογείται ότι μαζί έχουν αποκτήσει παιδιά

by Times Newsroom

Η Αλίνα Καμπάεβα που θεωρείται «επίσημη ερωμένη» του Βλαντιμίρ Πούτιν φέρεται να μετακόμισε από την Ελβετία στη Σιβηρία, προκειμένου να εκπληρώσει τις πολιτικές φιλοδοξίες της και να εκτοπίσει τη «σιδηρά κυρία» της Ρωσίας.

Η thesun.co.uk αναφέρει πως η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής μετακόμισε στην Ελβετία για ασφάλεια, όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία. Εντούτοις, πρόσφατα παρευρέθηκε ως ειδική προσκεκλημένη σε εκδήλωση πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που έγινε στο Ομσκ της Σιβηρίας.

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο πραγματικός λόγος αφορά τη διαδοχή της Βαλεντίνα Ματβιένκο, που είναι η πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (είναι η άνω βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου). Οι Ρώσοι την αποκαλούν «σιδηρά κυρία» της Ρωσίας και σύντομα πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί, αφού διανύει το 74ο έτος της ηλικίας της.

Έτσι, πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα που θεωρείται «επίσημη ερωμένη» του Ρώσου προέδρου, σκοπεύει να διαδεχθεί τη Ματβιένκο. «Σχετικά με την τύχη της Καμπάεβα, νομίζω ότι θέλει να πάρει τον ρόλο της Βαλεντίνα Ματβιένκο, ακόμα κι αν αυτό φαίνεται αρκετά δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά, η πρώην Ρωσίδα βουλευτής που αυτομόλησε στην Ουκρανία, Μαρία Mακσάκοβα.

Σημειώνεται, πως η 40χρονη Καμπάεβα υπήρξε σπουδαία αθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής (δύο Ολυμπιακά μετάλλια), ασχολήθηκε με την πολιτική και έγινε μέλος του κυβερνώντος κόμματος «Ενωμένη Ρωσία». Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για την ερωτική σχέση που φέρεται να είχε με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, την οποία ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου αρνείται. Μάλιστα, φέρεται να έχει αποκτήσει παιδιά με τον Ρώσο πρόεδρο.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή