Άνοιξαν οι συμμετοχές για το International Micro μ Festival 2023

Οι δεκαπέντε ελληνικές ταινίες μικρού μήκους που θα προκριθούν στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ θα προβληθούν ταυτόχρονα στις αίθουσες 8 ελληνικών πόλεων και 2 του εξωτερικού

by Times Newsroom

Το διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ Micro μ, που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και αθλητισμού απευθύνει και φέτος το ετήσιο κάλεσμα του στους Έλληνες και ξένους κινηματογραφιστές για να καταθέσουν τη δουλειά τους, προς επιλογή των ταινιών που θα προβληθούν στην 13η διοργάνωσή του.

Οι δεκαπέντε ελληνικές ταινίες μικρού μήκους που θα προκριθούν στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ θα προβληθούν ταυτόχρονα στις αίθουσες 8 ελληνικών πόλεων και 2 του εξωτερικού, και η διοργάνωση θα κορυφωθεί, όπως κάθε χρόνο, με την απονομή των βραβείων στους νικητές δημιουργούς.

Το International Micro μ Festival 2023 και φέτος θα περιλαμβάνει μια σειρά διαφορετικών προβολών και δράσεων σε όλες τις πόλεις που θα απαρτίζουν το φετινό δίκτυο των πόλεων του. Για ακόμη μία χρονιά το Micro μ στοχεύει στην ανάδειξη της ταινίας μικρού μήκους και την επικοινωνία της σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κοινό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και να κατεβάσουν τους όρους και τη φόρμα συμμετοχής από το επίσημο site του φεστιβάλ (www.micromfestival.gr).

* Έγκυρες θα θεωρηθούν οι αιτήσεις που θα αποσταλούν ως την 25η Ιουλίου 2023.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com