«Ανώνυμος ήρωας» κατέβασε τη ρωσική σημαία από κτήριο στο Χάρκοβο

Το NEXTA δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο με τη γενναία πράξη που φέρεται να πραγματοποίησε ο κάτοικος της Μπαλακλέγια.

by Times Newsroom

Ένας «ανώνυμος ήρωας» κατέβασε τη ρωσική σημαία από ένα κτήριο στην κατειλημμένη από τους Ρώσους, ουκρανική πόλη της Μπαλακλέγια, όπως μεταδίδει το NEXTA.

Το NEXTA δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο με τη γενναία πράξη που φέρεται να πραγματοποίησε ο κάτοικος της Μπαλακλέγια. Η αυθεντικότητα του βίντεο δεν έχει ακόμη επαληθευθεί, αν και έχει αναδημοσιευθεί στο Twitter δεκάδες φορές από όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

 

 

Η Μπαλακλέγια είναι μια πόλη στην περιφέρεια του Χάρκοβο, στη βορειοανατολική Ουκρανία, τον έλεγχο της οποίας έχουν καταλάβει οι Ρώσοι. Η Μπαλακλέγια, όπως και άλλα τμήματα του Χάρκοβο, έχει δεχθεί σφοδρή επίθεση από ξηράς και από αέρος, από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου ως σήμερα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com