Αντιδράσεις για τη φωτογραφία με τα σκουπίδια στο Ναυάγιο της Ζακύνθου: «Δεν είναι ευθύνη μας» λέει ο δήμαρχος

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες μία φωτογραφία από το Ναυάγιο της Ζακύνθου με σωρό από σκουπίδια προκαλώντας αντιδράσεις. Τι απαντά ο δήμος του νησιού.

by Times Newsroom

Ο δήμαρχος Ζακύνθου, Νικήτας Αρετάκης δηλώνει μέσω της ιστοσελίδας GRTimes.gr πως δεν είναι ευθύνη του δήμου. «Για το Ναυάγιο υπάρχει Επιτροπή, την οποία έχει τοποθετήσει το υπουργείο Τουρισμού για την σωστή και ομαλή λειτουργία του. Εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη και αρμοδιότητα ως προς αυτό το κομμάτι πια. Ουσιαστικά, δεν έχουμε καμία δικαιοδοσία,  ώστε να παρέμβουμε σε κάτι για το Ναυάγιο της Ζακύνθου», τονίζει.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζακύνθου, Σταύρος Κακολύρης, ανέφερε στο GRTimes.gr πως στο Ναυάγιο υπάρχουν καθημερινά σεκιούριτι, οι οποίοι φυλάνε το μέρος, οπότε θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί ήδη η πρόεδρος της Επιτροπής για την κατάσταση που επικρατεί.

Τη φωτογραφία ανήρτησε ο περιβαλλοντολόγος Μιχάλης Μπάκας, τονίζοντας την αγανάκτησή του για τους ασυνείδητους επισκέπτες.

«Ελληνικό καλοκαίρι 2022. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να πληρώνεις για να πας για λίγες ώρες σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου και να αφήνεις εκεί τα σκουπίδια σου», έγραψε ο περιβαλλοντολόγος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή