Αντίδραση Κιλιτσντάρογλου στην «ελεημοσύνη» Ερντογάν προς τους σεισμόπληκτους: «Για όνομα του Θεού!»

Οργή και δυσπιστία από τους πολίτες αλλά και την αντίδραση Κιλιντσντάρογλου προκάλεσε η κίνηση ελεημοσύνης του Ερντογάν προς τους σεισμόπληκτους, με βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τον δείχνει να μοιράζει χαρτονομίσματα σε παιδιά της σφοδρά πληγείσας πόλης Αντιγιαμάν.

by Times Newsroom

«Ο πρόεδρος του Κόμματος Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης, Ταγίπ Ερντογάν, μοιράζει χρήματα σε παιδιά στην Αντιγιαμάν, πληγείσα από τον σεισμό περιοχή» αναφέρει δημοσίευμα στην τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet.

Παράλληλα, «πυρά» από τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δέχθηκε ο πρόεδρος Ερντογάν εξαιτίας της κίνησής του να μοιράσει χαρτονομίσματα σε σεισμόπληκτα παιδιά της πόλης Αντιγιαμάν.

«Μπορείς να εξαγοράσεις τη ανθρώπινη βούληση με χρήματα;» αναρωτήθηκε ο Κιλιτσντάρογλου, προσθέτοντας: «Την πιο πονεμένη μέρα λες “θα σου δώσω χρήματα;”… Για όνομα του Θεού».

«Μην κοιτάτε που κλαίνε. Δεν κλαίνε, λένε: ”Μπορούμε να προσελκύσουμε τους ανθρώπους μοιράζοντας χρήματα;”», συνέχισε.

Σύμφωνα με τον Κιλιτσντάρογλου, «ο Ερντογάν δηλώνει “δυο μέρες δεν κάναμε τίποτα, ζητώ ταπεινά συγγνώμη’”. Φίλοι, δεν υπάρχει συγχώρεση όταν επιβουλεύεσαι τον λαό… Εσείς κάνατε τις παραβιάσεις (στους αντισεισμικούς κανονισμούς), το κάνατε επίτηδες», τόνισε.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com