Αποκαλύψεις από τη Μενδώνη για κτίριο που είχε παραχωρηθεί στο Σύλλογο Αρχαιολόγων Ελλάδας

Βόμβες έριξε η Μενδώνη για τα όσα κατέγραψαν στο κτίριο της Ερμού που είχε παραχωρηθεί στο Σύλλογο Αρχαιολόγων Ελλάδας (ΣΑΕ).

by Times Newsroom

Ενα κτίριο που είναι χαρακτηρισμένο μνημείο και έργο τέχνης. Η υπουργός ξεκαθάρισε πως η παραχώρηση στο Σύλλογο άρθηκε επειδή παραβιάστηκαν οι όροι παραχώρησής του αποκλειστικά για χρήση του ΣΕΑ, καθώς είχε διατεθεί σε τέσσερις ομάδες ιδιωτών (στην ομάδα Κατάληψη του Ακινήτου της Νοταρά 126, στην ερασιτεχνική αθλητική ομάδα Αστέρας Εξαρχείων, μια ομάδα μουσικών και μια ομάδα ιδιωτών που κατά δήλωσή της μεριμνά για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες) για να πραγματοποιούν εκδηλώσεις και κάποιες από αυτές με χρηματικό αντάλλαγμα!.

Ο ΣΕΑ, είπε, διέθετε αυτό το κτίριο για πωλήσεις ρούχων, βιολογικών προϊόντων (κηραλοιφές), για πωλήσεις σπιτιών σκύλων, σε δεξιώσεις γάμων, βαφτίσεων και μνημόσυνων, για συνελεύσεις λόγου χάρη της Αερολέσχης Αθηνών, μέχρι δράσεις παιδότοπου, για κοπή πιτών όπως των Φίλων της Αλσατίας, αλλά και σε προεκλογικές εκδηλώσεις.

Μέσα στο κτίριο είχαν γίνει πολύ μεγάλες ζημιές καθώς υπήρχε μια διαρκής φιλοξενία και βρέθηκαν πλυντήρια, στεγνωτήρια ρούχων, πάγκοι και καθίσματα μπαρ, σιδερώστρες και απλώστρες… Ανέφερε πως το ύψος του 1,3 εκατ. ευρώ για τις αποκαταστάσεις του κτιρίου είναι μια απολύτως ορθολογική προσέγγιση, η εκτίμηση αυτή δεν έγινε αυθαίρετα από το υπουργείο, που θα έπρεπε βέβαια να τα χρεώσει στο Σύλλογο και να μην τα πληρώσουμε εμείς…

Από τη στήλη ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ του Ελεύθερου Τύπου  

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com