Απολαυστικό βίντεο της Finos Film για τις εκλογές και το «βόλεμα»

Με χιούμορ και ατάκες από κλασικές ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, η Finos Film σχολιάζει τις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.

by Times Newsroom

Με ατάκες από κλασικές ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, η Finos Film σχολιάζει τις επερχόμενες εκλογές του 2023 της 21ης Μαΐου και το «διαχρονικό βόλεμα» του κάθε κόμματος δια στόματος Γκρουέζα.

«Εσύ είσαι του κόμματος;» ακούγεται να ρωτά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο να απαντά στον «υπουργό» «και με ρωτάτε εσείς;».

«Χρόνια κομματάρχης, κρατάει όλο το νησί να» συνεχίζει με άλλα πλάνα το βίντεο, βάζοντας και σκηνή με την Τζένη Καρέζη.

Στο πλάνο ξανά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας να τον ρωτά πόσα χρόνια είναι στο κόμμα και τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο να του απαντά «από 20 χρονών παιδάκι».

«Και τι δουλειά κάνεις ρε Γκρουέζα» συνεχίζει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο να κάνει πως δεν καταλαβαίνει και να απαντά «ορίστε;».

Οι σκηνές συνεχίζονται με άλλα πλάνα για τα πολιτικά και τον «αγώνα» που αρχίζει.

«Εξωκομματικώς πώς τα βολεύεις; Πώς έχτισες το σπίτι που έχτισες, πώς έκανες τα λεφτά που έκανες» ρωτά, με πλάνο του Σωτήρη Μουστάκα να μεσολαβεί με την ατάκα «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια».

«Έλα παναγία μου, ρωτάει… μα είμαι του κόμματος κύριε υπουργεί» κλείνει το βίντεο με την ατάκα του Διονύση Παπαγιαννόπουλου.

Οι εκλογές και τα «λόγια»

Το νέο βίντεο έρχεται λίγες ημέρες μετά από ένα ακόμα βίντεο για τις εκλογές με πρωταγωνιστές τον Παντελή Ζερβό, τον Μίμη Φωτόπουλο και τον Διονύση Παπαγιανόπουλο με τον θρυλικό «Γκόρτσο».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή