«Αrt camp» – Εικαστικά εργαστήρια για παιδιά στο Μουσείο Μαστίχας Χίου

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, τις Κυριακές 7, 14, 21 και 28 Ιουλίου (ώρα 11:00), τέσσερα αυτοτελή εικαστικά εργαστήρια για παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 ετών, στο Μουσείο Μαστίχας Χίου.

Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων, οι μικροί φίλοι θα απασχοληθούν δημιουργικά ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τέσσερις εμβληματικούς ζωγράφους και συγκεκριμένα, τη Ρωσίδα Λιουμπόβ Ποπόβα (7/7), τον Αμερικανό Τζάκσον Πόλοκ (14/7), τον Έλληνα Γιάννη Μόραλη (21/7) και τη Μεξικανή Φρίντα Κάλο (28/7). Στη συνέχεια, αντλώντας έμπνευση από το έργο των διάσημων καλλιτεχνών, τα παιδιά θα κληθούν να δημιουργήσουν τα δικά τους εικαστικά έργα και ζωγραφιές, αξιοποιώντας ποικίλες τεχνικές.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι και τα υλικά είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Τα παιδιά θα προσέλθουν στο Μουσείο και θα αποχωρήσουν συνοδευόμενα από γονέα ή κηδεμόνα, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη συμμετοχής του παιδιού στο εργαστήρι.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Μαστίχας Χίου
Πυργί, Θέση Ράχη (Τεπέκι), 821 02 Χίος
Τ.: 22710 72212 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com