Αυτή είναι η αντίπαλος της Σάκκαρη στον τελικό

Η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Ανέτ Κονταβέιτ στον τελικό του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη, με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο!

by Times Newsroom

Την αντίπαλό της στον μεγάλο τελικό του τουρνουά που γίνεται στην Αγία Πετρούπολη έμαθε το απόγευμα του Σαββάτου (12/2) η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρα, η οποία νωρίτερα απέκλεισε με 2-1 σετ την Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου, το μεσημέρι της Κυριακής (13/2) θα αντιμετωπίσει την Ανέτ Κονταβέιτ, με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο. Η Εσθονή, Νο. 9 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε με 6-3, 6-4 της Λετονής, Γέλενα Οσταπένκο και πέτυχε την 19η σερί νίκη της σε indoor διοργανώσεις.

Αυτός είναι ο τέταρτος συνεχόμενος τελικός σε indoor τουρνουά για την Εσθονή τενίστρια, η οποία απέναντι στην Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει τον έκτο τίτλο στην καριέρα της. Δύο τενίστριες που γνωρίζονται πολύ καλά, εντός και εκτός κορτ, αφού στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί 12 φορές και έχουν από 6 νίκες, ενώ εκτός γηπέδου είναι πολύ καλές φίλες.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com