Χανιά: Εγκαινιάστηκε το 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας

by Times Newsroom

«Η Κρήτη έχει ένα χαρακτηριστικό μεταξύ πολλών άλλων, σε αρπάζει συγκινησιακά σου επιβάλλεται. Τα Χανιά είναι από μόνα τους ένα φοβερό σκηνικό. Εγκαινιάζω σήμερα με βαθιά ικανοποίηση το φεστιβάλ βιβλίου Χανίων. Μια θεματική γιορτή που κατάφερε ήδη από τον πρώτο χρόνο της θέσπισης της να γίνει μια ζωντανή συνάθροιση των ανθρώπων του βιβλίου”, ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εγκαινιάζοντας το 2ο Φεστιβάλ βιβλίου στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης.

Χανιά: Εγκαινιάστηκε το 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας

Με τη σειρά του ο δήμαρχος Χανίων, Παν. Σημανδηράκης, στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε, ότι «είναι πολύ μεγάλη χαρά για εμάς κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας να σας υποδεχόμαστε στα εγκαίνια του 2ου Φεστιβάλ Χανίων. Σε μια σημαντική στιγμή για τον τόπο μας. Πριν λίγες ώρες είχαμε την χαρά να αναγορεύσουμε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε επίτιμη δημότη της πόλης και τώρα την καλωσορίζουμε στα εγκαίνια του Φεστιβάλ. Σε μια διοργάνωση που γεννήθηκε ρίζωσε και αγκαλιάστηκε με πρωτοφανή ταχύτητα από την κοινωνία”.

Χανιά: Εγκαινιάστηκε το 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας

Το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, στο Μεγάλο Αρσενάλι, στη Πύλη Σαμπιονάρα, στο Γιαλί Τζαμί, στο Φιλολογικό σύλλογο «Χρυσόστομος», στο Δημοτικό Κήπο Χανίων και το Φρούριο Φιρκά. ενώ αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 100 συγγραφείς και ομιλητές που θα λάβουν μέρος στις συζητήσεις τις θεματικές που θα γίνουν.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com