default presents Devika / Ioannis Savvaidis / idiom @ ΚΕΤ

by Times Newsroom

Το default είναι ένα εικαστικό γεγονός όπου διάφορες μορφές τέχνης συνυπάρχουν χωρικά και χρονικά. Έχει πραγματοποιηθεί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με τη συμμετοχή πάνω από 100 καλλιτεχνών και έχει φιλοξενηθεί κυρίως σε χώρους ιδιαίτερης αισθητικής και ιστορικής σημασίας.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο  το δεύτερο που διοργανώνει στο ΚΕΤ μετά το πρόσφατο Live της Venus Volcanism , συνεργάζεται με τους DevikaΙωάννη Σαββαΐδη και idiom για ένα live και δύο DJ sets ηλεκτρονικής και ambient μουσικής.

www.default.gr

Η Devika είναι DJ και μουσική παραγωγός. Ασχολείται με τον σχεδιασμό ήχου και τη μουσική για θεατρικά έργα και παραστάσεις: “Όσοι Κοιμούνται” (Εθνικό Θέατρο), “Καπνοτόπια” (Θέατρο Προσωρινός), “Open Light” (Θέατρο Προσωρινός). Οι μουσικές της επιλογές έχουν άξονα την techno και τον ηλεκτρονικό πειραματικό ήχο. Είναι μέλος του Pi Electronics.

www.soundcloud.com/devi-ka-1

Ο Ιωάννης Σαββαΐδης είναι μηχανικός συστημάτων και μουσικός με έδρα την Αθήνα. Δουλεύοντας στον τομέα της επιστήμης υπολογιστών, ο ήχος του προέρχεται από θεωρητικά πλαίσια δικτύων υπολογιστών και οπτικής με συνδέσεις και μεταφορές για τη φύση υπό την έννοια του σχετικού χρόνου. Έχει συνεργαστεί με τις δισκογραφικές Anopolis, June, Lower Parts και Phormix, ενώ είναι μέλος επίσης των UNIX SYSTEMS.

www.soundcloud.com/ioannis_savvaidis

Ο Γιώργος Περιστέρης (aka idiomείναι αρχιτέκτονας και DJ. Εκτός από την ενασχόληση του με την αρχιτεκτονική και τη γραφιστική, είναι ο creative director του default και ιδρυτικό μέλος της δισκογραφικής εταιρείας Olympos. Ο ήχος του κινείται ανάμεσα στην ambient και την πειραματική μουσική, από το downtempo μέχρι την techno.

www.soundcloud.com/i-diom

Timetable:

20.00 Opening set: idiom

21.00 Ioannis Savvaidis (Live)

22.00 Closing setDevika


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com