Δολοφονία Αναστάζια στην Κω: Ο Μπαγκλαντεσιανός έψαχνε στην Google τρόπο να διαγράψει δεδομένα τοποθεσίας από το κινητό

«Προσπαθεί να καλύψει και να σώσει τον εαυτό του από το να μπει στο κάδρο των ερευνών»

by Times Newsroom

Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, αναφέρουν ότι ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός φέρεται λίγο μετά το έγκλημα να έψαχνε μέσω Google έναν τρόπο για να διαγράψει δεδομένα από το κινητό που αφορούν την τοποθεσία που βρέθηκε.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News αναφέρει ότι μετά τη δολοφονία της 27χρονης, ο συλληφθείς φέρεται να αφαίρεσε και να πέταξε την κάρτα sim από το κινητό της κοπέλας.

Έπειτα, φέρεται να αναζήτησε στην Google εφαρμογή που διαγράφει από την κάρτα μνήμης του κινητού τις διαδρομές που έχει κάνει ο εκάστοτε χρήστης, ενώ φέρει τη συσκευή μαζί του.

Τελικά, φέρεται να κατάφερε να σβήσει τα δεδομένα, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα το έβαζε σε λειτουργία πτήσης, ώστε να μην φαίνεται η τοποθεσία του.

Ωστόσο, η Αστυνομία έχει τον τρόπο να ανακτά τέτοιο υλικό, κάτι που φέρεται ότι έγινε και τελικά οδήγησε στη σύλληψη του.

«Έγιναν κάποιες ενέργειες από τον συγκεκριμένο»

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε πως «έγιναν κάποιες ενέργειες από τον συγκεκριμένο άνθρωπο μετά το έγκλημα, που δείχνουν ότι προσπαθούσε κάτι να αποκρύψει και να κρύψει».

«Υπήρχαν ενέργειες, που προσπαθεί κατά κάποιο τρόπο να καλύψει και να σώσει τον εαυτό του από το να μπει στην υποψία και το κάδρο των ερευνών», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, είπε ότι πλέον η Αστυνομία θεωρεί ότι ο 32χρονος σε περίπτωση που είναι ο δράστης, φέρεται να έδρασε μόνος του, γιατί απομακρύνονται από το σενάριο του συνεργού, αφού η δολοφονία φέρεται να έγινε σε εξωτερικό χώρο και όχι μέσα σε σπίτι.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com