Δύο νέοι αντιδήμαρχοι αναλαμβάνουν καθήκοντα στον Δήμο Αθηναίων

Με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η Αικατερίνη Κατριβάνου και ο Γιώργος Αποστολόπουλος, αναλαμβάνουν αντιστοίχως τις αντιδημαρχίες Πολιτικών Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας και Δημοτικής Περιουσίας και Δόμησης.

by Times Newsroom

Η Άννα Ροκοφύλλου και ο Γρηγόρης Λέων που κατείχαν τα συγκεκριμένα χαρτοφυλάκια, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από τη θέση των Αντιδημάρχων, καθώς θα θέσουν υποψηφιότητα στις επερχόμενες εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές. Συγκεκριμένα, η κ. Ροκοφύλλου θα είναι υποψήφια στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών, ενώ ο κ. Λέων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Οι δυο απερχόμενοι Αντιδήμαρχοι θα συνεχίσουν από τη θέση των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «Αθήνα Ψηλά» να συμβάλουν στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών της Αθήνας.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κ.Μπακογιάννης, σε δήλωση του αναφέρει: «Ευχαριστώ θερμά την Άννα Ροκοφύλλου και τον Γρηγόρη Λέων για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να υλοποιήσουμε τον συλλογικό μας στόχο: Να ανεβάσουμε την Αθήνα ψηλότερα, να κάνουμε πιο όμορφη και πιο εύκολη τη ζωή των Αθηναίων. Εύχομαι και στους δύο “καλή επιτυχία” στην κατάκτηση των νέων υψηλών τους στόχων. Καλωσορίζουμε τους δύο νέους αντιδημάρχους και συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθειά μας».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή