Δυτική Όχθη: Επιδρομή του ισραηλινού στρατού στη Τζενίν – Επτά Παλαιστίνιοι νεκροί

Τους επτά έφτασαν οι Παλαιστίνιοι που έχουν σκοτωθεί στο πλαίσιο της «ευρείας αντιτρομοκρατικής επιχείρησης» που διεξάγει ο στρατός του Ισραήλ στην πόλη και την περιφέρεια της Τζενίν, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

by Times Newsroom

Σε ανακοίνωσή του που δημοσιεύθηκε στις 10:20 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι συνεχίζονται οι ανταλλαγές πυρών στον καταυλισμό Παλαιστίνιων προσφύγων της Τζενίν.

Εκτός από τους 7 νεκρούς, το παλαιστινιακό υπουργείο έκανε λόγο για 27 τραυματίες – εκ των οποίων οι επτά σοβαρά—στη διάρκεια των συγκρούσεων στη Τζενίν.

Σε ξεχωριστό περιστατικό «ένας άνδρας σκοτώθηκε από τις σφαίρες της (ισραηλινής) κατοχής στη βόρεια είσοδο της αλ Μπιρέχ, κοντά στη Ραμάλα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του στρατού, «ένας στρατιώτης τραυματίστηκε ελαφρά από χειροβομβίδα του (ισραηλινού) στρατού στη διάρκεια της επιχείρησης» στη Τζενίν και «διακομίστηκε στο νοσοκομείο».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com